Greet Hillen

Een warme, diepgaande, professionele en authentieke aanpak staan bij Greet voorop. Waarden die voor haar zeer belangrijk zijn: respect, persoonlijke groei, liefde,… . Ze triggert je om dieper na te denken over jezelf en op zoek te gaan naar datgene wat je echt graag wilt, voorbij de angst.

 

Heb jij er altijd al van gedroomd om door de muur van angst te kunnen gaan om zo je aspiraties en wensen na te streven? Inzicht in jouw waarden, drijfveren, talenten maar ook valkuilen en blinde vlekken is waartoe Greet je stimuleert in een traject loopbaancoaching. Op die manier kan je groeien in zelfbewustzijn en persoonlijk leiderschap om zo de beste versie van jezelf te mogen zijn. Ze legt daarnaast de nadruk op concrete stappen die hanteerbaar zijn om zo je doelen en wensen te bereiken.

 

Greet heeft meer dan 15 jaar ervaring in de coaching en begeleiding van personen met loopbaanvraagstukken (arbeidsbemiddeling, coaching van startende ondernemers, loopbaancoaching, outplacement). Ze schoolde zich in oplossingsgericht coachen, coaching bij stress- en burn-out, wandelcoaching, natuurcoaching, chakratherapie en NLP (Practitioner).

 

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Katrin Matthyssen

Katrin is coach in het kader van loopbaanvragen, outplacement, stress & burn-out en levensvragen.

Mét en voor mensen werken dat is de rode draad in haar loopbaan.  In je kracht staan, creëren van meer bewustzijn, de moed om naar jezelf te kijken en geloven in jezelf is wat ze belangrijk vindt en waar ze graag anderen naartoe beweegt.

Hoe doe ze dat?

Zonder oordeel, met open mind en in alle rust luistert ze naar ieders verhaal. Elk verhaal is uniek en vraagt dan ook een unieke en authentieke aanpak. Katrin nodigt anderen dan ook uit om met open blik naar zichzelf te kijken.  Hierdoor word je bewust van je denken, voelen en handelen zowel op persoonlijk als professioneel vlak en ontwikkel je een innerlijk kompas zodat je kan bewegen en creëren in lijn met je eigen waarden en waar het voor jou écht om draait.  Wordt zo weer regisseur van je eigen leven!

Katrin coacht vanuit verschillende invalshoeken waarbij ze haar inspiratie en kennis haalt uit haar eigen ontwikkelingsproces, uit inspirerende contacten, uit verschillende opleidingen (waaronder Oplossingsgericht coachen, Talenten van Luk Dewulf, Stress & burn-out coach, NLP master, Impeccable Leadership) en jaren praktijkervaring (arbeidsbemiddeling, coaching en loopbaanbegeleiding).

 

Praktische info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Kristine Rombaut

Geboeid door het kluwen van menselijk denken en handelen, de dynamiek tussen verschillende spelers en hun uiteenlopende percepties, was het bijna vanzelfsprekend dat Kristine zich ging verdiepen in concepten als NLP, verbindende communicatie en het veranderingsproces.

 

Kristine ontmoette op haar pad immers veel gedreven mensen die hun job graag en goed deden. Helaas zag zij ook geëngageerde mensen ontmoedigd raken. Moe gevochten, ondergewaardeerd, opzijgezet, soms in teams waar onderhuidse conflicten niet of nauwelijks werden aangekaart. Zij leerde bovendien uit eigen ervaring dat iets doen waar je goed in blijkt te zijn, geen garantie is voor werkplezier, wanneer zingeving of autonomie ontbreken.

 

Kristine stelde vast dat mensen tevredener en gemotiveerder zijn zodra zij zelfbewuster in het leven staan, naar de pure essentie durven gaan en daar een waaier aan mogelijkheden ontdekken.

 

In een sfeer van geborgenheid, mild en pretentieloos, met maturiteit en humor gaat Kristine samen met cliënten aan de slag om hun doelen, passies en waarden vast te pakken en te vertalen naar concrete acties.

 

Zij heeft meer dan 30 jaar werkervaring waarvan 15 jaar in training en coaching van leadership en soft skills. Zij is vertrouwd met de uitdagingen en pijnpunten in zowel kleinere organisaties als multinationals.

 

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Hedwig Schneider

Hedwig Schneider is Loopbaanbegeleidster en werkt als coach vanuit een creatieve insteek. Ze gaat doelgericht en toekomstgericht aan de slag, evenals gericht op levenskwaliteit. Wie ben je nu en waar ga je naar toe.  Waar word je enthousiast van?

 

Via creatieve zelfexploratie krijgen onbewuste inhouden de gelegenheid om aan het licht te komen.  Met die zelfkennis wordt het mogelijk om behulpzame keuzes te maken. Het maakt het mogelijk om duurzaam vorm te geven aan een loopbaan door doelen scherp te stellen.  Een inventaris van stappen helpt bij het bijsturen en waarmaken ervan.

 

Hedwig Schneider heeft naast de studie van Gezinswetenschappen ook gecertificeerde opleidingen gevolgd als Master-practitioner NLP, Klassieke Homeopathie en Integratieve Creatieve Therapie.

 

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Fran Delbeke

Met meer dan 20 jaar ervaring in de bedrijfswereld brengt Fran veel kennis met zich mee rond het reilen en zeilen in bedrijven en in teams.

Ze is iemand die kijkt voorbij het gedrag en haar coachees helpt om vanuit verbinding met zichzelf duidelijkheid te krijgen over welke stappen er nodig zijn om op professioneel vlak gelukkig te zijn of te worden. Haar aanpak is volledig op maat van de coachee. Iedereen heeft immers een andere vraag en heeft ondersteuning nodig op zijn of haar eigen manier.

Bovendien motiveert Fran mensen om in beweging te komen! Doordat ze heel positief is ingesteld krijgen anderen ook energie, waardoor ideeën en initiatieven ook echt in actie worden omgezet en resulteren in verandering.

De combinatie van haar bedrijfservaring en kennis rond talentgedreven werken met haar opleiding tot teamcoach, Master NLP en Verbindende Communicatie maken van Fran een sterke hands-on loopbaancoach.

 

Gaetan Verbruggen

Wie ben ik, wat kan ik, en wat wil ik…?

De antwoorden op deze vragen zijn essentieel om een loopbaan uit te tekenen die voldoening en energie geeft. Een job waarin jij je thuis voelt, je talenten worden uitgespeeld en je jezelf verder kan ontwikkelen… daar gaan we voor!

We werken samen jouw toekomstvisie uit en brengen je talenten in kaart. Van hieruit bekijken we aan welke voorwaarden een professionele uitdaging moet voldoen om op jouw lijf geschreven te zijn.

Op zijn 31ste besefte Gaetan dat hij afstand diende te nemen van zijn eigen bedrijf, om te gaan doen waar hij voor geboren was, ‘coachen & trainen’. Na 8 jaren van intense opleidingen heeft hij nu zijn nieuw bedrijf. Deze is volledig gefocust op anderen in hun ‘Kracht’ te plaatsen.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Carmela Schamps

Als coach combineert Carmela deskundigheid en levenservaring met speelse confrontatie en doortastendheid.

Ken jezelf : Carmela stimuleert jou om vanuit deze essentie je loopbaanvragen aan te pakken. Jouw waarden te ontdekken: dat wat écht écht belangrijk voor jou is. Daarbij ook naar jouw gevoelens te gaan: emoties verklappen immers jouw waarheid. Ze signaleren of wat je doet of kiest past bij wie jij bent.

Kies voor jezelf : Carmela stimuleert je om te durven gaan voor wat voor jou anders en beter kan. Om loopbaankeuzes te maken die jouw unieke potentieel benutten. Om nieuwe mogelijkheden te zien en te crëeren. En zo jouw eigen richting in je job en leven te vinden.

Geef jezelf : Carmela stimuleert bij jou de goesting om aan de slag te gaan. Ze brengt jou in beweging om doelen nú om te zetten in concrete resultaten. Om jouw loopbaan zelf te sturen. En zo ‘baanzinnig’ werk te doen waarin je kan neerzetten wie je werkelijk bent.

Carmela heeft meer dan 20 jaar ervaring in diverse bedrijfsomgevingen en daardoor voeling met de bedrijfsrealiteit. Ze werkte ook rond integriteit in organisaties. Ze nam afscheid van een goedbetaalde job als jurist en koos voor haar diepere passie: mensen begeleiden in hun persoonlijke groei en bedrijfsleiders bewust maken van de winst van ‘menselijk verantwoord ondernemen’. Zij volgde hiervoor opleidingen: coaching, NLP, Transactionele Analyse, Enneagram, Bedrijfsethiek, Ontwikkeling van de ‘menselijke factor’ in organisaties.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Cathy Mostmans

Cathy Mostmans staat bekend als een doortastend en zeer betrokken executive coach met meer dan 10 jaar coachingservaring. Cathy leeft en werkt vanuit haar hart en verstaat de kunst om diepliggende change te begeleiden op een zeer pragmatische en tastbare wijze. Door haar ontembare leerhonger beheerst ze diverse methodieken, oude wijsheden en hedendaagse theorieën. Toch is het niet daarom dat u haar zal appreciëren als coach. Maar wel om wie ze ‘is’ – als mens én als coach. Cathy staat kwetsbaar en authentiek in elk coachingsgesprek en durft te vertrouwen op haar intuïtie. De methodieken, haar divergente denken, scherpvoelend oog en open feedback slaan de brug naar tastbare inzichten en concrete actie.

Sinds 2013 specialiseert Cathy zich in hoogbegaafdheid bij volwassenen.

Deze kennis biedt extra inzicht bij thema’s als perfectionisme, faalangst, het gevoel ‘anders’ te zijn, controle, comfortzone, grenzen stellen voor jezelf en anderen, …

In haar coachingswerk kan Cathy bouwen op een zeer gevarieerde carrière in diverse bedrijven. Precies deze rijkdom maakt dat ze van vele markten thuis is en vanuit eigen ervaring leiders en ondernemers kan coachen en begeleiden.

Coachees waarderen haar doorwinterde ervaring, inspirerende energie, authenticiteit, puurheid, oprechte betrokkenheid en doortastendheid. En waar nodig… haar expertise in hoogbegaafdheid.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Bieke Vermeulen

We kennen Bieke als een gedreven, spontaan en enthousiast iemand die mensen in beweging brengt. Zelf maakte ze een carrière-switch op haar 37ste. Via loopbaanbegeleiding ging ze op zoek naar haar passie en schoolde zich om tot Bachelor Sociaal Werk. Nadien volgde ze de opleiding tot contextuele counselor en Master Practitioner NLP. Ze gelooft erin dat er voor iedereen een weg is naar een gelukkig en vervuld leven, het is de uitdaging om te blijven zoeken wat dit voor jou kan betekenen.

Als Loopbaanbegeleider gaat ze samen met jou op zoek naar jouw “waarom”. Wat geef jouw leven zin en betekenis? Wie wil jij in essentie (geweest) zijn? Waar geloof je in? Ze leert jou op een andere manier naar de dingen kijken zodat er nieuwe mogelijkheden ontstaan. Hierdoor neem je steeds meer het stuur en de verantwoordelijkheid van jouw leven in eigen handen. Je ontdekt jouw passies en talenten en komt steeds dichter bij jezelf waardoor je leert leven vanuit jouw hart!

Bieke blijft zich als bewustzijnscoach verder ontwikkelen en verdiepen in het menselijk gedrag en hoe onze geest werkt. Ze volgde verschillende opleidingen waaronder Transformative Life Coach, Hartcoherentie, The LOVE Method, Numerologie en Het Talentenspel.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Daniëlle Kole

Danielle werkt al een aantal jaren rond talentgericht werken. Ze geeft de Blij met mij! ouder/kind training en heeft haar eigen coachingspraktijk Talent & Co in Brasschaat waarin ze kinderen en volwassen begeleid.

Samen op zoek naar talent, drijfveren en de juiste werkomgeving waarin je kunt groeien, is haar passie. Als loopbaancoach schijnt ze haar licht op jouw verborgen talenten, geeft meer inzicht in je persoonlijke missie, en gaat samen met jou op ontdekking hoe je deze beiden in je werkomgeving kan inzetten. Bij een huidige werkgever, wanneer je op zoek bent naar iets nieuws óf als je het roer helemaal wil omgooien. Werken met talent geeft energie en positieve emoties. En déze zorgen weer dat je als mens kan groeien!

Soms is er ook een hardnekkig terugkerend thema, overtuiging of heb je last van faalangst of een laag zelfbeeld die verandering of groei binnen je werk belemmeren. Ook hiermee wordt aan de slag gegaan zodat je van binnenuit sterker wordt, steviger en met veel zelfvertrouwen nieuwe stappen kan gaan zetten.

Danielle volgde diverse opleidingen rond o.a. NLP, talentontwikkeling, systemisch coachen en familieopstellingen.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Sofie Laureyssens

Sofie is groei-initiator, trainer en coach. Haar grote drijfveer in het leven is persoonlijke groei en ontwikkeling. Bij haar coachingspraktijk Groeidala kan je terecht voor loopbaanbegeleiding, life en business coaching, spirituele ondersteuning en heling, Tzolkin readings en workshops.

Mensen laten worden wie ze in potentie zijn en ze daarbij ondersteunen vindt Sofie fantastisch.  Belemmerende patronen achterlaten, blokkades transformeren en inzicht en zingeving verstrekken staan daarbij centraal. Sofie empowert haar coachees om flow en geluk te realiseren, om dichter bij zichzelf, hun verlangens en doelen te komen, en meer keuzevrijheid te krijgen in hun leven en loopbaan. Kwaliteit, begaandheid en positiviteit zijn voor haar erg belangrijke waarden.

Sofie heeft een Bachelor in Sociaal Werk (Personeelswerk/HR) en een Master in Opleidings- en Onderwijswetenschappen. Ze heeft zowel ervaring in de academische wereld (o.a. als onderzoeker), als in de bedrijfswereld (oa. als HR en PR manager). Ze heeft een Master in NLP, is gecertificeerd Coach in Transpersoonlijke ontwikkeling, en assisteerde bij verschillende NLP/TLC cursussen. Daarnaast verdiepte ze zich in de therapeutische technieken van ‘The One Method’ en Vedische numerologie.

Als bestemming wenst ze allen een gelukkig, liefdevol, vrij en betekenisvol leven, met een warm hart voor zichzelf en anderen.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Maura Melis

Als loopbaancoach is Maura vooral gericht op het herstellen van de naturlijke beweging. Als mensen dreigen stil te vallen of stil zijn gevallen, gaat in eerste instantie de aandacht vooral naar het opnieuw opbouwen van de draagkracht, het herstellen van het zelfvertrouwen en het vergroten van de veerkracht.
Haar begeleidingstrajecten zijn er dan ook op gericht mensen terug te brengen bij zichzelf, opdat ze keuzes kunnen maken en beslissingen kunnen nemen die een vertaling zijn van hoe zij hun leven zelf willen vormgeven. Hierbij steeds rekening houdend met het grotere geheel waarin mensen bewegen, zonder te vergeten in te zoomen op de details die het verschil maken. Bij het ontwikkelen van een dergelijke groeimindset ondersteunt zij het groeiproces waarbij je door je eigen weerstanden gaat, een milde kijk naar jezelf creëert en je eigen verantwoordelijkheden opneemt.

Maura behaalde een Master in Moderne Geschiedenis. Een opleiding die ze aanvulde met verschillende coach hopleidingen. Ze is reeds geruime tijd actief als coach en trainer bij veranderprocessen en ze gelooft in de impact van de manier waarop mensen met elkaar verbinden en hoe de geschiedenis zich als een gevolg daarvan toont. Naast individuele begeleiding staat Maura ook met veel passie voor een groep bij als trainer of als facilitator bij teamprocessen.

Vanuit haar organisatie Anders Ondernemen ondersteunt ze ook bedrijven en organisaties die door een andere bril naar hun organisatie willen kijken op vlak van leiderschap, teamdynamiek en verandertrajecten. In dit kader bouwde ze veel ervaring op rond communicatie, change en zelfsturende teams.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Miek Peeters

Miek gelooft dat we alle bronnen in en rondom ons hebben om te groeien. Dat we er ons allemaal bewust van kunnen worden, er contact mee kunnen maken en beslissen er mee in verbinding te blijven. En dat we zo, stap voor stap, ons basisvertrouwen, onze intuïtie verder ontwikkelen en ons zelfsturend vermogen op een gezonde manier voeden. Met deze muziek in de oren gaat Miek samen met jou aftasten, vanuit verwondering en met humor, waar jij naartoe wil. Op zoek naar jouw zin, de richting die jou in beweging zet, de plek die jou toebehoort.

Ze is gespecialiseerd in perfectionisme en gepassioneerd door leiderschaps- en organisatieontwikkeling. In haar praktijk maakt ze o.a. gebruik van methodieken zoals NLP, Voice Dialoguing, Systeemdenken en Oplossingsgerichte Therapie. Verder is ze Insights- en Enneagram-practitioner.

Als twintiger gaf ze Frans, Spaans en Nederlands aan volwassenen, als dertiger werd ze via haar HR- en change management-rollen in het bedrijfsleven verliefd op het coachingvak. Sinds 2017 is ze als beginnende veertiger freelance business/life coach en trainer. Daarnaast is ze bij Arcturus aan de slag als loopbaancoach.

De langdurige opleidingen die ze volgde zijn ROOT-GROW-BLOOM Coaching, Transformative Life Coaching, Solution Focused Loopbaancoaching, Systemisch coachen en OCP-coaching.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier

Nathalie Bax

Nathalie is een zeer betrokken coach, met een passie voor mensen en hun drijfveren. Zij begeleidt cliënten met veel enthousiasme op persoonlijke ontwikkeling en groei. Het vormen van een eigen visie staat hierbij centraal.

Zij legt de nadruk op persoonlijke vrijheid en verantwoordelijkheid en inspireert mensen tot het maken van eigen keuzes en het volledig inzetten van hun talenten. De focus ligt hierbij op de unieke kracht van het individu in relatie tot de omgeving.

Als loopbaancoach gaat zij samen met jou op zoek naar waar jij echt blij van wordt, vooral op professioneel vlak. Haar streven is hierbij een sparringpartner te zijn om het beste in jou naar boven te halen, zodat je je mogelijkheden uitbreidt en het maximale uit jezelf kunt halen. Vanuit een helder zelfbeeld sla je zo een brug tussen inspiratie en realisatie. Je bent het waard om je eigen verhaal neer te zetten.

Bij persoonlijke loopbaanbegeleiding maakt Nathalie gebruik van haar ervaring als gecertificeerd NLP trainer en is zij opgeleid in o.a. Hypnose, Provocatieve Coaching, Transactionele Analyse en MBTI. Daarnaast zet zij haar ruime praktijkervaring in, opgedaan in het bedrijfsleven in verschillende marketing- en salesfuncties, evenals tijdens haar vele omzwervingen over de wereld, alleen en als reisleider en gids van wandelreizen en survivaltrektochten.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Maya Baaij

Maya staat voor authenticiteit en integriteit.

Ze wil dat mensen de kracht vinden en de mogelijkheid creëren om hun eigen pad te gaan en daarin te kunnen groeien.

Haar empathie en haar analytisch vermogen biedt de veiligheid om het hart van de zaak grondig te onderzoeken, te evalueren en ook aan te pakken. Maya maakt je bewust van wat er bij jou leeft onder de oppervlakte. Om van daaruit zelf meer keuze te creëren. Met haar rechttoe-rechtaanaanpak werkt ze samen met jou aan een concreet plan om je doelen te realiseren.

Haar ruime werkervaring in de uitzendsector gekoppeld aan haar honger naar kennis en persoonlijke groei, hebben haar op het pad gebracht van NLP en Chinese Geneeskunde. Vanuit deze krachtige combinatie is Maya vandaag de aangewezen persoon om mensen en bedrijven te begeleiden naar authenticiteit en integriteit.

Maya is loopbaancoach bij Arcturus en trainer en consultant in het bedrijfsleven.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Delia Amoruso

Al van kindsbeen af wist Delia dat ze later met mensen zou willen werken. Begrijpen wat mensen drijft en motiveert is iets wat haar altijd erg geboeid heeft. Het was voor haar dan ook een vanzelfsprekendheid om te kiezen voor de richting psychologie. Ze behaalde de Master arbeids- en organisatiepsychologie en ging aan de slag in HR. Dit is het domein waarin ze nog steeds actief is en dat ze als ideaal speelveld ziet om haar passie voor talenten en mensen te combineren.  Sinds 2015 werkt Delia als Freelance HR consultant, outplacement coach, assessor en loopbaancoach. Via bijkomende opleidingen zoals NLP en numerologie probeert ze haar kennis verder te verdiepen.

Delia wil graag je gids zijn in de wereld van de arbeidsmarkt, bedrijfsculturen en competenties, en jou helpen om te ontdekken wat je talenten zijn en hoe je die optimaal kan inzetten. Want de juiste mens op de juiste plaats, dat is waar ze voor gaat!

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Frank Geertsen

Frank is actief als (loopbaan)coach, inspirator en facilitator en helpt mensen en bedrijven om hun ware potentieel naar de realiteit te brengen.

Hij is gepassioneerd door het stimuleren van het levensbloed bij individuen en bedrijven.
Helderheid en zuurstof brengen door het wegnemen van ruis en complexiteit. Jezelf terug in jouw kracht zetten. De noodzakelijke verbinding en heelheid brengen tussen hoofd, hart en ziel, ratio en intuïtie. Het creëren van richting, passie en goesting vanuit een doorleefde toekomstvisie, jouw purpose, jouw droom. Het materialiseren en concreet maken van jouw droom naar zinvolle tastbare acties en resultaten. Gaan voor lifelines, geen deadlines.

Frank is van opleiding MBA, Master Economische Wetenschappen en Bachelor Toegepaste Informatica. Hij behaalde certificaten in NLP Practitioner en NLP Master Practitioner en heeft een ruime ervaring als gecertificeerd systemisch opsteller en inspirerend coach.
Verder verdiepte hij zich in onder meer: scenario denken, Theory U, waarderend onderzoek, innovatief en creatief faciliteren, Large Scale Interventions, Spiral Dynamics, TEAL, creativiteit, spiritualiteit, …

Frank is oprichter en bezieler van Architects of Dreams – faciliteren van transformatie-, cultuur- en strategietrajecten bij KMO’s en internationale bedrijven.
In het verleden was Frank onder meer actief als medeoprichter en managing partner van een succesvol ICT bedrijf.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Ardy Burgmans

Ardy begeleidt je, als coach en facilitator, op weg naar een sterkere verbinding met jezelf. Zij gelooft dat je diep vanbinnen de antwoorden hebt op je vragen en kwesties waarover je piekert, die je wakker houden en die steeds weer de kop op steken.

Loopbaanbegeleiding met Ardy kan het steuntje in de rug zijn dat je nodig hebt om het stuur weer in handen te nemen en richting te geven aan je leven. Om los te komen van de overtuigingen die je kunnen beperken en vaste patronen die je niet meer dienen.
Zo krijg je beter zicht op wat je leuk vindt om te doen, waar je behoefte aan hebt, wat je unieke talenten zijn en hoe jij graag bijdraagt aan jouw omgeving.
In verbinding met jouw essentie en wat jij werkelijk belangrijk vindt kan je optimaal je talenten inzetten, blijf je groeien en ervaar je meer plezier en balans in je werk en je leven.

Als loopbaancoach heeft Ardy 12 jaar ervaring en is zij internationaal NLP trainer, Transpersoonlijke en Integrale coach, werkt zij met de principes van het Realization Proces, en Mindfulness en is zij gecertificeerd Motivation Factor Facilitator.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Ann Denert

Ann Denert werkt als coach, trainer en bedrijfsconsultant. Ze brengt mensen terug bij hun essentie waar talenten kunnen aangeboord worden en een loopbaan in functie kan staan van hun eigen ontwikkeling, visie en missie in het leven. Bezieling in jouw job als werknemer of ondernemer is voor haar de basis voor een succesvolle, duurzame en gelukkige loopbaan. Ze maakt jou bewust van hetgeen misschien (te lang) verborgen zat, om van daaruit de juiste keuzes te maken naar een zinvol en bewust leven.

Ann is gecertificeerd Master practitioner NLP en Transpersoonlijke Coach & Counselor, outplacement consultant, freelance recruiter, trainer in communicatie- en salesvaardigheden en ze geeft sollicitatietraining.

Als Bachelor in de Marketing & Bedrijfscommunicatie startte zij haar carrière in het bedrijfsleven. Gedurende meer dan 14 jaar deed ze kennis en ervaring op binnen verschillende internationale sales management en executive consultancy functies in de IT en consultancy sector. In combinatie met inzichten vanuit NLP en communicatie ontwikkelde ze een unieke visie op vlak van sales, leidinggeven en bezield ondernemerschap. In 2012 richtte ze haar eigen bedrijf op.

Op het vlak van persoonlijke ontwikkeling verdiepte zij zich in leiderschap- en spirituele ontwikkeling, ayurvedische numerologie, (NLP) trainer, the One Method, hypnose, yoga en meditatie.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Karen de Belder

Karen heeft meer dan 20 jaar ervaring in leidinggevende functies binnen het internationale bedrijfsleven. 
Als manager en coach gelooft ze in de kracht van iedere persoon en weet ze deze te ontsluieren en optimaal te laten gebruiken.

Na het beëindigen van haar studies in Public Relations en Accounting wist Karen meteen haar gedrevenheid om mensen te helpen groeien, in te zetten in haar leidinggevende functies in het internationale bedrijfsleven. Nadat ze een aantal jaren in Zweden werkte voor CBG Konsult AB, richtte ze als general manager een entiteit op in België. Intussen heeft ze meer dan 20 jaar ervaring opgebouwd op het vlak van marketing, aan- en verkoop, personeel- en organisatiebeleid.

Karen specialiseerde zich de laatste jaren nog meer in het ondersteunen van mensen in hun groei- en ontwikkelingsproces door opleidingen te volgen in diverse coaching- en counselingtechnieken zoals NLP, Mindfulness Training, Psycho-Energetisch Therapie en Transpersoonlijke Coaching & Counseling.

In 2015 is Karen gestart als loopbaanbegeleider voor Arcturus. Ook hier ligt haar focus op de passie en talenten van de persoon die ze begeleidt.

Ze wordt door haar klanten ervaren als een warme, professionele vrouw die hen met veel openheid en een knipoog naar hun doelen weet te begeleiden.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Ann Ravoet

Als internationaal NLP trainer en hoofdtrainer bij Arcturus heeft Ann sinds 2004 honderden mensen opgeleid tot NLP Practitioner en Master. Haar aanpak vanuit het hart en haar gedegen trainersaanpak staan garant voor een verankering van de aangeboden kennis.

In haar werk als coach begeleidt ze mensen in diverse problematieken. Mensen die hun weg in het leven zoeken, loopbaanvraagstukken en alles wat te maken heeft met persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Haar streven is mensen wakker en bewust te maken van wie ze werkelijk zijn. Dit verwezenlijkt ze door mensen de kracht in zichzelf te laten ontdekken opdat ze op een liefdevolle manier aanwezig kunnen zijn.

Ann begint haar carriere als zelfstandig Kinesitherapeute en Manueel Therapeute. Daarnaast volgt ze opleiding in de Transfigura Methode bij Stanny Lansloot en wordt daar trainer en mentor. Met meer dan twintig jaar ervaring in de medische sector, volgt ze haar NLP opleidingen bij het instituut Arcturus. Ze verdiept zich verder in Transpersoolijke Coaching en Counseling, Trainerschap, leiderschap en spirituele ontwikkeling bij Arcturus, in Ericksoniaanse hypnose bij Anne Linden, in MBTI en in Organisational and structural systemic constellations bij Johannes Schmidt.

Ann is ook loopbaanbegeleider. Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Nele Belmans

Nele Belmans is gepassioneerd door het begeleiden en zien groeien van mensen. Ze haalt er energie uit om jou te ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling, zodat je tot meer zelfinzicht, bewustwording, groei en perceptieverruiming komt. Er wordt samen op zoek gegaan naar je authenticiteit, zodat je op een bewuste manier keuzes maakt en de dingen doet die echt bij je passen.

De coachingstijl van Nele kan je omschrijven als: een goede balans tussen respectvol confronteren en ruimte voor een lach, direct en eerlijk, menselijk, diepgaand, resultaatgericht,… maar vooral ook individueel afgestemd en op maat van jouw vragen en ontwikkelbehoeften. Elk coachingtraject is uniek met de klant als startpunt!

Na haar studies Handelsingenieur en Master in Human Resources Management deed Nele ervaring op binnen de bedrijfswereld. Daar spitste ze zich vooral toe op haar rol als HR Business Partner, coaching, organisatiecultuur & change, learning & development, leadership, talent management en recruitment & selection. Haar ervaring vulde ze verder aan met opleidingen tot ‘Certified Personal Coach’ en ‘Master in NLP’. Sinds begin 2014 heeft Nele haar eigen onderneming in HR consultancy, training en coaching. Ze houdt ervan zichzelf continu verder te ontwikkelen door middel van hobby’s, reizen en het volgen van opleidingen.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Elke Busschots

Elke Busschots is gespecialiseerd in talentgedreven en systemisch werken. Mensen sterker maken van binnenuit is haar passie. Zij gelooft dat we een fijner, zinvoller leven hebben als we tevreden zijn met onszelf, goed in ons vel zitten, onze talenten in de juiste context kunnen inzetten en ons omringen door diegenen die echt versterkend voor ons werken. Dit vormt de basis van haar werk als loopbaanbegeleider, professioneel kindercoach en trainer.

In het verleden heeft ze als HR consultant gewerkt en vanuit die ervaring en vanuit de talentenbril geeft zij loopbaanbegeleiding.

Daarnaast werkt zij ook als professioneel kinder-en oudercoach. Ze begeleidt kinderen en ouders. Zij gaat samen met kinderen en ouders op zoek naar wat zij nodig hebben om samen verder te kunnen groeien. Ze geeft hen taal en handvatten om elkaar beter te begrijpen en geeft hen inzichten in hun talenten. Als ouders en kinderen op deze manier naar elkaar kijken dan komen ze dichter bij elkaar en steviger in hun eigen kracht.

Vanuit deze ervaring en kennis begeleidt zij scholen en leerkrachten en leidt ze professionele kindercoaches op.

Elke heeft zich verdiept in NLP, talentgedreven werken, systemisch coachen en waarderend onderzoek.

Elke is ook loopbaanbegeleider. Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Ann Van den Eynde

Luisteren, de essentie doorgronden, mogelijkheden zien, zijn enkele drijfveren van Ann als coach om individuen, ondernemers en organisaties te ondersteunen in het bereiken van hun doelen en te ondersteunen in hun groeiproces. Tijdens het begeleidingstraject kom je weer dicht bij jezelf en vertrekken we van wat jij écht wil, wat écht bij je past. Je potentieel wordt in kaart gebracht en we schetsen een beeld van jouw toekomst. Je krijgt inzicht in jezelf, je talenten, je waarden en je maakt weloverwogen en gerichte keuzes. Ann inspireert je, gaat met je op ontdekkingsreis en moedigt je aan om nieuwe paden te ontdekken. Deze nieuwe toekomstvisie zetten we om in een succesvol actieplan, met concrete acties en meetbare doelen.

Ann heeft meer dan 25 jaar bedrijfservaring in nationale en internationale organisaties. Sinds 2011 is ze bezielster van haar bedrijf Designato, a partner who cares, gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van individuen, ondernemers en organisaties. Haar opleidingen Personal Coach Essentials, gecertificeerd NLP Master Practitioner (Arcturus), facilitator Voice Dialogue, hebben haar een degelijke kennis en ervaring gebracht. Gebeten door communicatie en coaching blijft Ann zich bijscholen om mensen professioneel te begeleiden en te ondersteunen.

Ann is ook loopbaanbegeleider. Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.