Katrin Matthyssen

Loopbaancoach

Katrin is coach in het kader van loopbaanvragen, outplacement, stress & burn-out en levensvragen.

Mét en voor mensen werken dat is de rode draad in haar loopbaan.  In je kracht staan, creëren van meer bewustzijn, de moed om naar jezelf te kijken en geloven in jezelf is wat ze belangrijk vindt en waar ze graag anderen naartoe beweegt.

Hoe doe ze dat?

Zonder oordeel, met open mind en in alle rust luistert ze naar ieders verhaal. Elk verhaal is uniek en vraagt dan ook een unieke en authentieke aanpak. Katrin nodigt anderen dan ook uit om met open blik naar zichzelf te kijken.  Hierdoor word je bewust van je denken, voelen en handelen zowel op persoonlijk als professioneel vlak en ontwikkel je een innerlijk kompas zodat je kan bewegen en creëren in lijn met je eigen waarden en waar het voor jou écht om draait.  Wordt zo weer regisseur van je eigen leven!

Katrin coacht vanuit verschillende invalshoeken waarbij ze haar inspiratie en kennis haalt uit haar eigen ontwikkelingsproces, uit inspirerende contacten, uit verschillende opleidingen (waaronder Oplossingsgericht coachen, Talenten van Luk Dewulf, Stress & burn-out coach, NLP master, Impeccable Leadership) en jaren praktijkervaring (arbeidsbemiddeling, coaching en loopbaanbegeleiding).

 

Praktische info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

  • Moveo Sano – Bredabaan 342
    2990  Wuustwezel (Antwerpen)

 

  • Palmbosstraat 6
    2990 Loenhout (Antwerpen)