Greet Hillen

Loopbaancoach

Een warme, diepgaande, professionele en authentieke aanpak staan bij Greet voorop. Waarden die voor haar zeer belangrijk zijn: respect, persoonlijke groei, liefde,… . Ze triggert je om dieper na te denken over jezelf en op zoek te gaan naar datgene wat je echt graag wilt, voorbij de angst.

 

Heb jij er altijd al van gedroomd om door de muur van angst te kunnen gaan om zo je aspiraties en wensen na te streven? Inzicht in jouw waarden, drijfveren, talenten maar ook valkuilen en blinde vlekken is waartoe Greet je stimuleert in een traject loopbaancoaching. Op die manier kan je groeien in zelfbewustzijn en persoonlijk leiderschap om zo de beste versie van jezelf te mogen zijn. Ze legt daarnaast de nadruk op concrete stappen die hanteerbaar zijn om zo je doelen en wensen te bereiken.

 

Greet heeft meer dan 15 jaar ervaring in de coaching en begeleiding van personen met loopbaanvraagstukken (arbeidsbemiddeling, coaching van startende ondernemers, loopbaancoaching, outplacement). Ze schoolde zich in oplossingsgericht coachen, coaching bij stress- en burn-out, wandelcoaching, natuurcoaching, chakratherapie en NLP (Practitioner).

 

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

  • Nachtgegalenstraat 8
    2440  Geel
  • Hoevenstraat 1
    2230  Herselt (Ramsel)