• OPLEIDINGEN


Bij Arcturus kan je terecht voor kwalitatieve en erkende opleidingen in persoonlijke groei en ontwikkeling. NLP of Neuro-Linguïstisch Programmeren vormt daarin onze kernactiviteit. We bieden je een waaier aan van opleidingen en workshops in het brede veld van communicatie en bewustzijnsontwikkeling.

De Covid-crisis, de huidige politiek-economische situatie, de evolutie naar een nieuw normaal met de daaruit voortvloeiende evolutie in behoeften noopt tot een verandering van organisatie en een accentverlegging in de opleiding Practitioner NLP. De klassieke practitioner NLP-inhoud blijft, echter met groter accent op moreel-spirituele ontwikkeling en betekenisverlening, met meesterschap van de NLP als ideaal middel tot ontwikkeling van een hoge morele en spirituele intelligentie. (DHARMA)


Categorie
Trainer

Universeel ZIJN

3 Prachtige dagen van verdieping
Subtiel Meesterschap combineert inzichten uit de moderne wetenschappen en oude wijsheidstradities, voor jouw persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.
Maximum aantal deelnemers: 20

Meer info

DUUR: 3 dagen dagen

START: 18/04/2024

NLP Explorer

Wil je ervaren wat NLP voor jou kan betekenen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en communicatie? Neem dan deel aan onze dagopleiding NLP Explorer.Maximum aantal deelnemers: 24

Meer info

DUUR: 1 dag

START: 16/02/2024

NLP Practitioner Turbo

In de NLP Practitioner opleiding leer je dat communicatie de sleutel is tot een succesvol en betekenisvol leven. Het gaat daarbij om communicatie met anderen, maar ook en in de eerste plaats om communicatie met jezelf.

Maximum aantal deelnemers: 24

Meer info

DUUR: 16 dagen

START: 01/03/2024

Helen met Bewustzijn – Opleiding Energetisch Werken

Ontdek en ontwikkel je intuïtieve vermogens en leer effectief werken met energie, intentie en frequenties. Subtiel Meesterschap combineert inzichten uit de moderne wetenschappen en oude wijsheid tradities, voor jouw persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.
Maximum aantal deelnemers: 20

Meer info

DUUR: 7 dagen

START: 18/09/2024