Opleiding Universeel ZIJN

Universeel ZIJN

Subtiel Meesterschap: Universeel Zijn
3 dagen van verdieping

We heten je van harte welkom in het onontdekte universum van jouw eigen mogelijkheden. Met Subtiel Meesterschap sta je zelf aan het roer van je eigen gezondheid en geluk, en word je (weer) Meester van je eigen Grootsheid. De technieken die we bieden zijn relatief eenvoudig en het effect ervan is wonderlijk.

De reeks Universeel Zijn brengt los te boeken Verdiepingsdagen met grootse inzichten. We nodigen je uit om een grote stap richting ‘Ik Ben’ te maken en van daaruit naar ‘Wij Zijn’. Je ervaart in deze dagen een diepe verankering van je vermogens, verdere groei en een sprong naar Universeel Zijn.

Thema 1 (18 april – reeds afgelopen): Wie zijn we écht? Over ons Oorspronkelijk ZIJN
Thema 2 ( 8 mei – reeds afgelopen): Waar bewegen we naar toe? Over de inherente stroom van ons ZIJN
Thema 3 (Data nader te bepalen): Ons ZIJN in de samenleving. Over zelf aan het stuur van transformatie staan.

Meer informatie over Subtiel Meesterschap en onze werkwijze is te vinden op www.subtielmeesterschap.com

 • Omschrijving

  Het programma biedt een mooie afwisseling van theorie, praktijk en bezinning. Vanuit je bewustzijns-ontwikkeling gaat een wereld aan innerlijke kracht open, waarmee jouw stuurkracht op geluk en gezondheid voor jezelf en je naasten enorm toeneemt.​

  De reeks Universeel ZIJN bestaat uit drie thema’s. Je kunt een losse dag boeken, of de reeks en de dagen in je eigen tempo volgen.

  ​De dagen van Universeel ZIJN zijn geschikt voor iedereen: om iedere dag te groeien in het omarmen van de leiding vanuit je hoogste Wijsheid.

 • Programma

  Thema 1: Wie zijn we écht? Over ons oorspronkelijk ZIJN
  ‘I am loving awareness’ is de mantra die deze dag centraal staat: zowel vanuit wetenschappelijk oogpunt als vanuit het daadwerkelijk diepe beleven van deze mantra. Zoals Laszlo zegt: ‘We zijn een oneindig bewustzijn, gekoppeld aan een eindig lichaam.’ Op het eind van de dag loop je met een verdiept inzicht in en met verfijndere feeling met het fenomeen bewustzijn naar buiten.

  Thema 2: Waar bewegen we naartoe? Over de inherente stroom van ons ZIJN
  Zoals je diep van binnen kan voelen, bevestigen ook de universele wetten dat de gehele schepping zich in een transformatie richting harmonie van Onvoorwaardelijke Liefde en Eenheid beweegt. Tijdens deze dag nemen we je mee in de logica achter die transformatie en ervaar je welke plek jij daarin, vanuit de fysieke wereld, inneemt.

  Thema 3: Ons ZIJN in de samenleving. Over zelf aan het stuur van transformatie staan.
  Hoe meer jouw ZIJN resoneert met Vreugde en Liefde, hoe groter het effect op jouw omgeving is. Met deze innerlijke groei kan je meer verantwoordelijkheid nemen, zoals voor het transformeren van collectieve ideeën over etniciteit, nietigheid, man-vrouw patronen, schaamte, vrijheid, enz. Na deze dag begrijp je het effect van collectieve ideeën en krijg je regie op de verandering die je de wereld gunt.

  Meer informatie over Subtiel Meesterschap en onze werkwijze is te vinden op www.subtielmeesterschap.com

 • Certificering

  n.v.t.

 • Trainers

  Sinds 2006 lopen Ragma en Marc elkaar steeds weer tegen het lijf. Tijdens gezamenlijke opleidingen en trajecten zoals NLP, IEMT, Transpersoonlijke Coaching & Counseling en The One Method (Energie & Healing) verdiepte het contact meer en meer.

  Vanuit hun gedeelde visie en een parallelle kijk op de waarde & schoonheid van het leven ontwikkelden ze in 2019 Subtiel Meesterschap, met als missie:

  “Wij gunnen iedereen een gezond en gelukkig leven vanuit zijn of haar volledig
  potentieel, voorbij de grenzen van het fysiek meetbare. Want alles is energie en iedereen is daarmee even goddelijk”

   

  Marc Degreef (contactpersoon BE) 
  marc@subtielmeesterschap.com
  +32 497 76 12 79

  Ragma Sijstermans (contactpersoon NL) 
  ragma@subtielmeesterschap.com
  +31 654 216 512

   

 • Data

  Alle lesdagen zijn van 10.00 – 17.30u.

  • Thema 3: NTB (Data nader te bepalen) juni 2024
 • Trainer(s)

 • Prijs

  Prijs deelname per dag €190 inclusief lesmateriaal.

 • Waar

  Arcturus Instituut voor NLP, Communicatie en Bewustzijnsontwikkeling – Kessel

  Lierse Steenweg 105, 2560 Kessel

Wat zeggen onze klanten

“Prachtige dagen. Intens verdiepend. Ervaar de plek die je inneemt in de stroom waar we met de gehele schepping naartoe bewegen. Voelbaar en zichtbaar in al mijn cellen.”

“Een aanrader voor ieder die in korte tijd door wil groeien naar een Hoger BewustZIJN en lichter leven.”