Daniëlle Kole

Loopbaancoach

Danielle werkt al een aantal jaren rond talentgericht werken. Ze geeft de Blij met mij! ouder/kind training en heeft haar eigen coachingspraktijk Talent & Co in Brasschaat waarin ze kinderen en volwassen begeleid.

Samen op zoek naar talent, drijfveren en de juiste werkomgeving waarin je kunt groeien, is haar passie. Als loopbaancoach schijnt ze haar licht op jouw verborgen talenten, geeft meer inzicht in je persoonlijke missie, en gaat samen met jou op ontdekking hoe je deze beiden in je werkomgeving kan inzetten. Bij een huidige werkgever, wanneer je op zoek bent naar iets nieuws óf als je het roer helemaal wil omgooien. Werken met talent geeft energie en positieve emoties. En déze zorgen weer dat je als mens kan groeien!

Soms is er ook een hardnekkig terugkerend thema, overtuiging of heb je last van faalangst of een laag zelfbeeld die verandering of groei binnen je werk belemmeren. Ook hiermee wordt aan de slag gegaan zodat je van binnenuit sterker wordt, steviger en met veel zelfvertrouwen nieuwe stappen kan gaan zetten.

Danielle volgde diverse opleidingen rond o.a. NLP, talentontwikkeling, systemisch coachen en familieopstellingen.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Talent&Co

Vagevuurvelden 77

2930 Brasschaat