Bieke Vermeulen

Loopbaancoach

We kennen Bieke als een gedreven, spontaan en enthousiast iemand die mensen in beweging brengt. Zelf maakte ze een carrière-switch op haar 37ste. Via loopbaanbegeleiding ging ze op zoek naar haar passie en schoolde zich om tot Bachelor Sociaal Werk. Nadien volgde ze de opleiding tot contextuele counselor en Master Practitioner NLP. Ze gelooft erin dat er voor iedereen een weg is naar een gelukkig en vervuld leven, het is de uitdaging om te blijven zoeken wat dit voor jou kan betekenen.

Als Loopbaanbegeleider gaat ze samen met jou op zoek naar jouw “waarom”. Wat geef jouw leven zin en betekenis? Wie wil jij in essentie (geweest) zijn? Waar geloof je in? Ze leert jou op een andere manier naar de dingen kijken zodat er nieuwe mogelijkheden ontstaan. Hierdoor neem je steeds meer het stuur en de verantwoordelijkheid van jouw leven in eigen handen. Je ontdekt jouw passies en talenten en komt steeds dichter bij jezelf waardoor je leert leven vanuit jouw hart!

Bieke blijft zich als bewustzijnscoach verder ontwikkelen en verdiepen in het menselijk gedrag en hoe onze geest werkt. Ze volgde verschillende opleidingen waaronder Transformative Life Coach, Hartcoherentie, The LOVE Method, Numerologie en Het Talentenspel.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Kaai 44 – bus 302

8620 Nieuwpoort