Cathy Mostmans

Loopbaancoach

Cathy Mostmans staat bekend als een doortastend en zeer betrokken executive coach met meer dan 10 jaar coachingservaring. Cathy leeft en werkt vanuit haar hart en verstaat de kunst om diepliggende change te begeleiden op een zeer pragmatische en tastbare wijze. Door haar ontembare leerhonger beheerst ze diverse methodieken, oude wijsheden en hedendaagse theorieën. Toch is het niet daarom dat u haar zal appreciëren als coach. Maar wel om wie ze ‘is’ – als mens én als coach. Cathy staat kwetsbaar en authentiek in elk coachingsgesprek en durft te vertrouwen op haar intuïtie. De methodieken, haar divergente denken, scherpvoelend oog en open feedback slaan de brug naar tastbare inzichten en concrete actie.

Sinds 2013 specialiseert Cathy zich in hoogbegaafdheid bij volwassenen.

Deze kennis biedt extra inzicht bij thema’s als perfectionisme, faalangst, het gevoel ‘anders’ te zijn, controle, comfortzone, grenzen stellen voor jezelf en anderen, …

In haar coachingswerk kan Cathy bouwen op een zeer gevarieerde carrière in diverse bedrijven. Precies deze rijkdom maakt dat ze van vele markten thuis is en vanuit eigen ervaring leiders en ondernemers kan coachen en begeleiden.

Coachees waarderen haar doorwinterde ervaring, inspirerende energie, authenticiteit, puurheid, oprechte betrokkenheid en doortastendheid. En waar nodig… haar expertise in hoogbegaafdheid.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Frederik Peltzerstraat 86 bus 401
2500 Lier

Lombardstraat 13
2560 Nijlen