Ester Rietveld (NL)

Gasttrainer

Ester behaalde na de Bachelor of Education de Master Pedagogiek/Urban Education en publiceerde wetenschappelijk onderzoek. Zij werkt met veel plezier in de bovenbouw van het basisonderwijs en daarnaast geeft zij trainingen waarbij persoonlijke ontwikkeling en compassie een centrale rol spelen.

Zo lang als ik mij kan herinneren, ben ik oneindig nieuwsgierig naar taal en mensen. Ik wilde als kind altijd al weten: wat is het exact dat mensen werkelijk gelukkig, succesvol en krachtig maakt? Dankzij deze nieuwsgierigheid kwam NLP op mijn pad. NLP betekent voor mij een zuivere mix van psychologie en communicatie en is voor mij de manier om liefdevol te onderzoeken waarop mensen hun ervaring vormgeven en daar door middel van taal mee naar buiten komen.

Ik geloof dat ongeacht wat jouw dromen of obstakels ook zijn, jij alle hulpbronnen in je hebt om het leven te kunnen leven waar jij van droomt. De trainingen die ik geef, zijn gebouwd op een fundament van kennis, een passie voor alles wat mogelijk is en vooral mijn commitment om dat te doen wat goed is voor jou en je omgeving.