Sofie Laureyssens

Loopbaancoach

Sofie is groei-initiator, trainer en coach. Haar grote drijfveer in het leven is persoonlijke groei en ontwikkeling. Bij haar coachingspraktijk Groeidala kan je terecht voor loopbaanbegeleiding, life en business coaching, spirituele ondersteuning en heling, Tzolkin readings en workshops.

Mensen laten worden wie ze in potentie zijn en ze daarbij ondersteunen vindt Sofie fantastisch.  Belemmerende patronen achterlaten, blokkades transformeren en inzicht en zingeving verstrekken staan daarbij centraal. Sofie empowert haar coachees om flow en geluk te realiseren, om dichter bij zichzelf, hun verlangens en doelen te komen, en meer keuzevrijheid te krijgen in hun leven en loopbaan. Kwaliteit, begaandheid en positiviteit zijn voor haar erg belangrijke waarden.

Sofie heeft een Bachelor in Sociaal Werk (Personeelswerk/HR) en een Master in Opleidings- en Onderwijswetenschappen. Ze heeft zowel ervaring in de academische wereld (o.a. als onderzoeker), als in de bedrijfswereld (oa. als HR en PR manager). Ze heeft een Master in NLP, is gecertificeerd Coach in Transpersoonlijke ontwikkeling, en assisteerde bij verschillende NLP/TLC cursussen. Daarnaast verdiepte ze zich in de therapeutische technieken van ‘The One Method’ en Vedische numerologie.

Als bestemming wenst ze allen een gelukkig, liefdevol, vrij en betekenisvol leven, met een warm hart voor zichzelf en anderen.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Antwerpsedreef 119 – 2980 Zoersel