Miek Peeters

Loopbaancoach

Miek gelooft dat we alle bronnen in en rondom ons hebben om te groeien. Dat we er ons allemaal bewust van kunnen worden, er contact mee kunnen maken en beslissen er mee in verbinding te blijven. En dat we zo, stap voor stap, ons basisvertrouwen, onze intuïtie verder ontwikkelen en ons zelfsturend vermogen op een gezonde manier voeden. Met deze muziek in de oren gaat Miek samen met jou aftasten, vanuit verwondering en met humor, waar jij naartoe wil. Op zoek naar jouw zin, de richting die jou in beweging zet, de plek die jou toebehoort.

Ze is gespecialiseerd in perfectionisme en gepassioneerd door leiderschaps- en organisatieontwikkeling. In haar praktijk maakt ze o.a. gebruik van methodieken zoals NLP, Voice Dialoguing, Systeemdenken en Oplossingsgerichte Therapie. Verder is ze Insights- en Enneagram-practitioner.

Als twintiger gaf ze Frans, Spaans en Nederlands aan volwassenen, als dertiger werd ze via haar HR- en change management-rollen in het bedrijfsleven verliefd op het coachingvak. Sinds 2017 is ze als beginnende veertiger freelance business/life coach en trainer. Daarnaast is ze bij Arcturus aan de slag als loopbaancoach.

De langdurige opleidingen die ze volgde zijn ROOT-GROW-BLOOM Coaching, Transformative Life Coaching, Solution Focused Loopbaancoaching, Systemisch coachen en OCP-coaching.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier

Coquilhatstraat 37

2000  Antwerpen