Nathalie Bax

Loopbaancoach

Nathalie is een zeer betrokken coach, met een passie voor mensen en hun drijfveren. Zij begeleidt cliënten met veel enthousiasme op persoonlijke ontwikkeling en groei. Het vormen van een eigen visie staat hierbij centraal.

Zij legt de nadruk op persoonlijke vrijheid en verantwoordelijkheid en inspireert mensen tot het maken van eigen keuzes en het volledig inzetten van hun talenten. De focus ligt hierbij op de unieke kracht van het individu in relatie tot de omgeving.

Als loopbaancoach gaat zij samen met jou op zoek naar waar jij echt blij van wordt, vooral op professioneel vlak. Haar streven is hierbij een sparringpartner te zijn om het beste in jou naar boven te halen, zodat je je mogelijkheden uitbreidt en het maximale uit jezelf kunt halen. Vanuit een helder zelfbeeld sla je zo een brug tussen inspiratie en realisatie. Je bent het waard om je eigen verhaal neer te zetten.

Bij persoonlijke loopbaanbegeleiding maakt Nathalie gebruik van haar ervaring als gecertificeerd NLP trainer en is zij opgeleid in o.a. Hypnose, Provocatieve Coaching, Transactionele Analyse en MBTI. Daarnaast zet zij haar ruime praktijkervaring in, opgedaan in het bedrijfsleven in verschillende marketing- en salesfuncties, evenals tijdens haar vele omzwervingen over de wereld, alleen en als reisleider en gids van wandelreizen en survivaltrektochten.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Goordijk 5 – 2360 Oud-Turnhout