Osie Steinberg

Osie Steinberg geeft binnen Arcturus de door haar ontwikkelde psycho-energetische opleidingen ‘The One Method’ en ‘Healing the Divine Soul. Daarnaast biedt zij ook individuele coaching aan.

Osie legt zich met haar unieke methode toe op structurele en spirituele rehabilitatie. Ze slaat een brug tussen de medische wetenschap en energetische heling en leert mensen bewustwording en zelfhelingstechnieken aan die een transformerend effect hebben op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, relaties of op het professionele domein.

Haar achtergrond situeert zich voornamelijk op het vlak van de manuele therapie, met opleidingen in Israël en de VS in fysiotherapie, manuele ostheopathie en craniosacraaltherapie en Integratieve Manule Therapie (IMT). In de VS was ze gedurende 7 jaar directeur van twee ziekenhuisdepartementen voor fysiotherapeutische rehabilitatie in het Texas Medical Center. Daarna opende ze het ‘Houston Pain Rehabilitation Specialists P.C’, een multidisciplinair behandelingscentrum voor chronische pijn, meervoudige trauma’s en orthopedische, neurologische, ontwikkelings- en psychosomatische dysfuncties. Sinds 1995 behandelt ze in Israël patiënten met een breed scala aan gezondheidsklachten. Ze geeft lezingen en opleidingen in Israël, Europa en Centraal-Amerika.