Elke Busschots

Loopbaancoach - Gasttrainer

Elke Busschots is gespecialiseerd in talentgedreven en systemisch werken. Mensen sterker maken van binnenuit is haar passie. Zij gelooft dat we een fijner, zinvoller leven hebben als we tevreden zijn met onszelf, goed in ons vel zitten, onze talenten in de juiste context kunnen inzetten en ons omringen door diegenen die echt versterkend voor ons werken. Dit vormt de basis van haar werk als loopbaanbegeleider, professioneel kindercoach en trainer.

In het verleden heeft ze als HR consultant gewerkt en vanuit die ervaring en vanuit de talentenbril geeft zij loopbaanbegeleiding.

Daarnaast werkt zij ook als professioneel kinder-en oudercoach. Ze begeleidt kinderen en ouders. Zij gaat samen met kinderen en ouders op zoek naar wat zij nodig hebben om samen verder te kunnen groeien. Ze geeft hen taal en handvatten om elkaar beter te begrijpen en geeft hen inzichten in hun talenten. Als ouders en kinderen op deze manier naar elkaar kijken dan komen ze dichter bij elkaar en steviger in hun eigen kracht.

Vanuit deze ervaring en kennis begeleidt zij scholen en leerkrachten en leidt ze professionele kindercoaches op.

Elke heeft zich verdiept in NLP, talentgedreven werken, systemisch coachen en waarderend onderzoek.

Elke is ook loopbaanbegeleider. Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Lierse Steenweg 105
2560 Kessel

Vogelzangstraat 47
2560 Kessel