Nele Belmans

Loopbaancoach

Nele Belmans is gepassioneerd door het begeleiden en zien groeien van mensen. Ze haalt er energie uit om jou te ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling, zodat je tot meer zelfinzicht, bewustwording, groei en perceptieverruiming komt. Er wordt samen op zoek gegaan naar je authenticiteit, zodat je op een bewuste manier keuzes maakt en de dingen doet die echt bij je passen.

De coachingstijl van Nele kan je omschrijven als: een goede balans tussen respectvol confronteren en ruimte voor een lach, direct en eerlijk, menselijk, diepgaand, resultaatgericht,… maar vooral ook individueel afgestemd en op maat van jouw vragen en ontwikkelbehoeften. Elk coachingtraject is uniek met de klant als startpunt!

Na haar studies Handelsingenieur en Master in Human Resources Management deed Nele ervaring op binnen de bedrijfswereld. Daar spitste ze zich vooral toe op haar rol als HR Business Partner, coaching, organisatiecultuur & change, learning & development, leadership, talent management en recruitment & selection. Haar ervaring vulde ze verder aan met opleidingen tot ‘Certified Personal Coach’ en ‘Master in NLP’. Sinds begin 2014 heeft Nele haar eigen onderneming in HR consultancy, training en coaching. Ze houdt ervan zichzelf continu verder te ontwikkelen door middel van hobby’s, reizen en het volgen van opleidingen.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Van Steenlandstraat 65
2100 Deurne