Marie Ann Gilté

(Loopbaan)Coach, Mindfulness Trainer, Psycholoog.

Voel je dat je een ander pad op het werk wilt bewandelen of wil je uitdagingen op het werk aanpakken en weet je niet hoe?

Vanuit haar passie voor menselijke ontwikkeling, zet Marie Ann haar jarenlange ervaring graag in om je te begeleiden in het vinden van een weg op het werk, die meer klopt voor jou.

Ze ondersteunt je in je groeiproces, waarbij je op zoek gaat naar mogelijkheden om meer voldoening en balans in werksituaties te vinden en om te gaan met uitdagingen.

Haar aanpak helpt je ook in het nemen van concrete acties die bij jou passen, zodat je krachtiger aanwezig kunt zijn en meer van je potentieel kunt benutten. Zo maak je bewustere keuzes die passen bij wie je bent.

Marie Ann heeft een praktijk in Grimbergen en is van opleiding klinisch en ontwikkelingspsycholoog, Mindfulness Trainer, Integral Coach™ en NLP Trainer.

 

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Lieve De Moulin

Lieve is werkzaam als Loopbaancoach en Shiatsu Practitioner.

In de overtuiging dat lichaam en geest verbonden zijn, ziet zij veel synergie tussen de coaching en het lichaamswerk. Werken aan bewustwording om vanuit je innerlijke kracht in beweging te komen is dan ook haar missie.

Accenten liggen hierbij op verbinding, groei en ontwikkeling, zelfrealisatie, en dit vanuit contact met je innerlijke zelf.

Lieve is een ervaringsdeskundige (met meer dan 20 dienstjaren in de bedrijfswereld) met grote honger naar kennis, inzichten en vaardigheden. Haar motto is dan ook ‘levenslang leren’ : gecertificeerde NLP Master, Transformative Life coach 1, opleiding loopbaancoach, innerlijk leiderschap, …

Zij wordt blij van nieuwe dingen bijleren, plaatsen ontdekken en die dingen waarnemen die de wereld zo bijzonder maken.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Patricia Van De Vyver

Gefascineerd door menselijk potentieel, wil Patricia samen met jou achterhalen welke je passies zijn, je waarden en talenten, hoe deze succesvol verder ontwikkelen en inzetten in de juiste context. Je kan rekenen op haar zorgzame begeleiding en doelgerichte ondersteuning bij het exploreren van zowel persoonlijke als professionele doelen en keuzemogelijkheden… tot wat voor jou de invulling is van zelfrealisatie, voldoening en geluk.

 

Met >20 jaar ervaring als leidinggevende in social-profit wenst ze haar passie te delen voor gezondheid en welzijn èn leren en groeien. Als consultant biedt ze individuele coaching in groeitrajecten alsook support aan organisaties bij ontwikkelingsprojecten, met ruimte voor ieders eigenheid, (herstel van zelf-)vertrouwen, vergroten van veerkracht, zelfsturing,…

 

Naast oa HR-opleidingen, management in gezondheid en welzijnssector, dialogerend leiderschap, loopbaanprofessional, stress-  en burnoutcoach… volgde ze ontwikkelingsgerichte trainingen in persoonlijk meesterschap, persoonlijkheidsmodellen, mindfulness, dialogerend leiderschap en NLP als een boeiende ontdekkingsreis.

 

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Dirk Swaegers

Dirk begeleidt en ondersteunt mensen in hun persoonlijk groeiproces ; mensen helpen groeien is zijn missie. Vanuit deze missie coacht hij mensen om contact te maken met hun waarden, met hun talenten, met wat hen drijft. Dit doet hij met teams via inspiratiesessies, workshops en via individuele coaching en begeleiding.

Zijn coachees beschrijven Dirk als: “Iemand die zich richt op de connectie en op het coaching proces. Waardoor je als coachee weet dat hij geen enkel oordeel over je heeft.” “Ik vind het verbazend hoeveel inzicht er met zijn hulp vanuit mezelf naar boven kan komen.”

Dirk heeft meer dan 30 jaar ervaring als manager binnen een internationaal bedrijf. Aanvankelijk werkte hij aan het verbeteren van processen en systemen. In de loop van de jaren verschoof zijn focus van systemen en processen naar mensen. “Je mag processen zoveel verbeteren als je wilt, uiteindelijk zijn de mensen de sleutel tot het succes van elke verandering.”

Dirk is ingenieur van opleiding en heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in persoonlijke energie en groei : Servant Leadership , Corporate Athlete, NLP Master Practitioner, Burn-out coach, Inspirerend coachen en Transformative Life Coaching

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier

Twiggy Peeters

Twiggy Peeters heeft als missie om jou te begeleiden om met meer energie in je werk en je leven te staan. Zij coacht professionals en hun leidinggevenden naar een duurzame inzetbaarheid vanuit talenten en in lijn met de onderliggende waarden.

Daarnaast biedt zij workshops waarbij je bewust wordt van de verschillende bronnen van energie en hoe je de batterijen tijdig op kunt laden. Samen met managementteams werk zij trajecten uit om het energieniveau en het engagement in een organisatie hoog te houden.

Het resultaat van haar aanpak (gebaseerd op NLP en bewustzijnsontwikkeling) is een ‘doorleven’ van het effect van een gezonde balans en het hoog houden van je energielevels. Hierdoor wordt het maximale potentieel van jezelf als mens, je team en/of je organisatie gerealiseerd en kan je zingeving en geluk ervaren.

Ze begon haar carrière als arbeidspsycholoog bij Philips waar ze meerdere HR-rollen heeft vervuld. Ze is certified coach en Master in NLP. In 2014 richtte ze ‘Orient for Growth’ op, van waaruit zij mens en organisatie ondersteunt in het realiseren van een duurzame inzetbaarheid en in het realiseren van het maximale potentieel. Sinds 2015 is ze ook als loopbaancoach werkzaam voor Arcturus.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Jean-Marie Liesens

Jean-Marie Liesens biedt als coach een doorgedreven begeleiding aan doorheen een groei- en/of veranderingsproces voor elke professional, leidinggevende, …  Centraal staat het ontwikkelen van een eigen visie vanuit een persoonlijk leiderschap.

Als coach biedt hij een breed begeleidingsspectrum aan naar zowel het beroepsmatige – obstakels op de werkvloer, pijnpunten in de job,… – alsook naar persoonlijke groei en bewustwording.

Belangrijk voor hem is de ondersteuning en motivatie naar de cliënt toe. Dit wordt een leerproces met als doel: focus op je sterke punten, haal het beste uit jezelf!

Als IAB-accountant en HR-manager met ruim 25 jaar professionele ervaring, stuurt hij dagdagelijks mensen aan.
Na het succesvol volgen van diverse opleidingen en trainingen in coachingtechnieken (NLP Master, Ericksonian Hypnosis, Geweldloze communicatie, Communiceren met groepen, Leiderschap en ontwikkeling, Bio-feedback en Hemi-Sync) kan hij bogen op een ruime kennis en bagage.
Jean-Marie wil dit aanbieden en delen met een ruim publiek en richt daarom in 2012 zijn eigen bedrijf op : “YouTakeTheLead”.

In zijn beroeps- en persoonlijke omgeving is hij gekend als iemand met een sterke luistervaardigheid, vertrouwen uitstralend en een heel authentieke persoonlijkheid. Eigenschappen die een “must” zijn om samen met zijn cliënt op weg te gaan!

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Sandra Pinxten

Sandra gelooft in mensen en in  hun groeikracht.  Ze helpt je het vertrouwen te herwinnen in je eigen kracht, zodat je stappen kan zetten naar een leven waar je blij van wordt. Ruimte maken zodat de klank diep vanbinnen gehoord kan worden, door jou zelf en je omgeving . Als  leraar, coach, craniosactraaltherapeut en loopbaanbegeleider, moedigt ze je aan om aandachtig te kijken naar je eigen doen en denken. Zo ga je zinvolle en realistische doelen stellen en groeien in mildheid. Vanuit een grotere innerlijke vrede kan je bouwen aan goede relaties met jezelf en anderen, en keuzes maken die jou laten stralen.

Met haar voortdurende leerhonger behaalde Sandra een aantal  diploma’s en certificaten (onder meer Master in de wiskunde, Master Practitioner NLP, Transpersoonlijke Coaching & Counseling, Craniosacral Biodynamics). Het meest werd ze echter gevormd door het gewone leven, waarin ze nog elke dag streeft naar integriteit en schoonheid, als partner, als mama van zes kinderen, als  leraar, als coach, als mens.

Cliënten waarderen Sandra om de combinatie van scherpzinnige analyse, brede ontwikkeling en respectvolle empathie. Onder haar begeleiding werk je aan deze 4 pijlers: bewust worden, verbinden met je innerlijke krachtbronnen, durven loslaten wat jou niet dient, creatief exploreren.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Karen de Belder

Karen heeft meer dan 20 jaar ervaring in leidinggevende functies binnen het internationale bedrijfsleven. 
Als manager en coach gelooft ze in de kracht van iedere persoon en weet ze deze te ontsluieren en optimaal te laten gebruiken.

Na het beëindigen van haar studies in Public Relations en Accounting wist Karen meteen haar gedrevenheid om mensen te helpen groeien, in te zetten in haar leidinggevende functies in het internationale bedrijfsleven. Nadat ze een aantal jaren in Zweden werkte voor CBG Konsult AB, richtte ze als general manager een entiteit op in België. Intussen heeft ze meer dan 20 jaar ervaring opgebouwd op het vlak van marketing, aan- en verkoop, personeel- en organisatiebeleid.

Karen specialiseerde zich de laatste jaren nog meer in het ondersteunen van mensen in hun groei- en ontwikkelingsproces door opleidingen te volgen in diverse coaching- en counselingtechnieken zoals NLP, Mindfulness Training, Psycho-Energetisch Therapie en Transpersoonlijke Coaching & Counseling.

In 2015 is Karen gestart als loopbaanbegeleider voor Arcturus. Ook hier ligt haar focus op de passie en talenten van de persoon die ze begeleidt.

Ze wordt door haar klanten ervaren als een warme, professionele vrouw die hen met veel openheid en een knipoog naar hun doelen weet te begeleiden.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Sonja Van Bouchaute

Sonja Van Bouchaute werkt als body & mind coach, trainer en bedrijfsconsultant.

Sonja traint en coacht vanuit haar hart. Ze neemt je mee in het exploreren van wie je in wezen bent en wat belangrijk is in jouw leven. Binnen loopbaanbegeleiding reikt Sonja daarbij duidelijke kaders aan die je toelaten jouw dromen en passies om te zetten in concrete doelstellingen en acties. Mensen ervaren haar zachte aanpak als bekrachtigend, betrokken en to the point.

Sonja Van Bouchaute is gecertificeerd NLP trainer, Perceptief Pedagoog, Transpersoonlijke Coach en Counselor, Transformational Presence and Leadership Coach, Loopbaan met Zorg Coach en Stress & Burn-out Begeleider.

Als master in de Wiskunde en in de Financiële Wetenschappen, startte zij haar loopbaan in het bedrijfsleven. Ze bouwde daar meer dan 25 jaar ervaring op in het werken met mensen doorheen verschillende veranderingsprojecten als consultant, leidinggevende, project- en procesmanager, kwaliteits- en communicatiemanager. In maart 2009 richtte ze haar eigen bedrijf Life-Essence op als antwoord op de groeiende vraag naar zingeving en de toenemende stress die voelbaar is zowel op niveau van het gezin, de schoolgemeenschap als in het bedrijfsleven. Ze nodigt mens en organisatie uit stil te staan bij hun essentie en vanuit deze essentie te handelen.

Sonja is ook loopbaanbegeleider. Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.