Twiggy Peeters

Loopbaancoach

Twiggy Peeters heeft als missie om jou te begeleiden om met meer energie in je werk en je leven te staan. Zij coacht professionals en hun leidinggevenden naar een duurzame inzetbaarheid vanuit talenten en in lijn met de onderliggende waarden.

Daarnaast biedt zij workshops waarbij je bewust wordt van de verschillende bronnen van energie en hoe je de batterijen tijdig op kunt laden. Samen met managementteams werk zij trajecten uit om het energieniveau en het engagement in een organisatie hoog te houden.

Het resultaat van haar aanpak (gebaseerd op NLP en bewustzijnsontwikkeling) is een ‘doorleven’ van het effect van een gezonde balans en het hoog houden van je energielevels. Hierdoor wordt het maximale potentieel van jezelf als mens, je team en/of je organisatie gerealiseerd en kan je zingeving en geluk ervaren.

Ze begon haar carrière als arbeidspsycholoog bij Philips waar ze meerdere HR-rollen heeft vervuld. Ze is certified coach en Master in NLP. In 2014 richtte ze ‘Orient for Growth’ op, van waaruit zij mens en organisatie ondersteunt in het realiseren van een duurzame inzetbaarheid en in het realiseren van het maximale potentieel. Sinds 2015 is ze ook als loopbaancoach werkzaam voor Arcturus.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Meetshovenstraat 30
3130 Betekom