Jean-Marie Liesens

Loopbaancoach

Jean-Marie Liesens biedt als coach een doorgedreven begeleiding aan doorheen een groei- en/of veranderingsproces voor elke professional, leidinggevende, …  Centraal staat het ontwikkelen van een eigen visie vanuit een persoonlijk leiderschap.

Als coach biedt hij een breed begeleidingsspectrum aan naar zowel het beroepsmatige – obstakels op de werkvloer, pijnpunten in de job,… – alsook naar persoonlijke groei en bewustwording.

Belangrijk voor hem is de ondersteuning en motivatie naar de cliënt toe. Dit wordt een leerproces met als doel: focus op je sterke punten, haal het beste uit jezelf!

Als IAB-accountant en HR-manager met ruim 25 jaar professionele ervaring, stuurt hij dagdagelijks mensen aan.
Na het succesvol volgen van diverse opleidingen en trainingen in coachingtechnieken (NLP Master, Ericksonian Hypnosis, Geweldloze communicatie, Communiceren met groepen, Leiderschap en ontwikkeling, Bio-feedback en Hemi-Sync) kan hij bogen op een ruime kennis en bagage.
Jean-Marie wil dit aanbieden en delen met een ruim publiek en richt daarom in 2012 zijn eigen bedrijf op : “YouTakeTheLead”.

In zijn beroeps- en persoonlijke omgeving is hij gekend als iemand met een sterke luistervaardigheid, vertrouwen uitstralend en een heel authentieke persoonlijkheid. Eigenschappen die een “must” zijn om samen met zijn cliënt op weg te gaan!

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Rothstraat 157
3290 Schaffen