Patricia Van De Vyver

Loopbaancoach

Gefascineerd door menselijk potentieel, wil Patricia samen met jou achterhalen welke je passies zijn, je waarden en talenten, hoe deze succesvol verder ontwikkelen en inzetten in de juiste context. Je kan rekenen op haar zorgzame begeleiding en doelgerichte ondersteuning bij het exploreren van zowel persoonlijke als professionele doelen en keuzemogelijkheden… tot wat voor jou de invulling is van zelfrealisatie, voldoening en geluk.

 

Met >20 jaar ervaring als leidinggevende in social-profit wenst ze haar passie te delen voor gezondheid en welzijn èn leren en groeien. Als consultant biedt ze individuele coaching in groeitrajecten alsook support aan organisaties bij ontwikkelingsprojecten, met ruimte voor ieders eigenheid, (herstel van zelf-)vertrouwen, vergroten van veerkracht, zelfsturing,…

 

Naast oa HR-opleidingen, management in gezondheid en welzijnssector, dialogerend leiderschap, loopbaanprofessional, stress-  en burnoutcoach… volgde ze ontwikkelingsgerichte trainingen in persoonlijk meesterschap, persoonlijkheidsmodellen, mindfulness, dialogerend leiderschap en NLP als een boeiende ontdekkingsreis.

 

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Frans Thirrystraat 14

1731 Zellik-Asse