Carmela Schamps

Loopbaancoach

Als coach combineert Carmela deskundigheid en levenservaring met speelse confrontatie en doortastendheid.

Ken jezelf : Carmela stimuleert jou om vanuit deze essentie je loopbaanvragen aan te pakken. Jouw waarden te ontdekken: dat wat écht écht belangrijk voor jou is. Daarbij ook naar jouw gevoelens te gaan: emoties verklappen immers jouw waarheid. Ze signaleren of wat je doet of kiest past bij wie jij bent.

Kies voor jezelf : Carmela stimuleert je om te durven gaan voor wat voor jou anders en beter kan. Om loopbaankeuzes te maken die jouw unieke potentieel benutten. Om nieuwe mogelijkheden te zien en te crëeren. En zo jouw eigen richting in je job en leven te vinden.

Geef jezelf : Carmela stimuleert bij jou de goesting om aan de slag te gaan. Ze brengt jou in beweging om doelen nú om te zetten in concrete resultaten. Om jouw loopbaan zelf te sturen. En zo ‘baanzinnig’ werk te doen waarin je kan neerzetten wie je werkelijk bent.

Carmela heeft meer dan 20 jaar ervaring in diverse bedrijfsomgevingen en daardoor voeling met de bedrijfsrealiteit. Ze werkte ook rond integriteit in organisaties. Ze nam afscheid van een goedbetaalde job als jurist en koos voor haar diepere passie: mensen begeleiden in hun persoonlijke groei en bedrijfsleiders bewust maken van de winst van ‘menselijk verantwoord ondernemen’. Zij volgde hiervoor opleidingen: coaching, NLP, Transactionele Analyse, Enneagram, Bedrijfsethiek, Ontwikkeling van de ‘menselijke factor’ in organisaties.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Esmoreitlaan 21

2050 Antwerpen