Anne Nieuwejaers

Gasttrainer

Anne Nieuwejaers is een zoeker. Een oneindige zoeker naar geluk, die haar er zelfs toe bracht na haar vijftigste op wereldreis te gaan!

Maar haar zoektocht begon lang geleden. Na haar klassieke opleiding als kinesiste ging ze dieper graven in de oorzaken van lichamelijke en geestelijke problemen. Zonder de wetenschap uit het oog te verliezen durfde ze ook de wereld van de ‘spirituele’ wetenschappen te exploreren. Deze unieke combinatie van theoretische achtergrond, een dertig jaar lange praktijkervaring en haar eigen persoonlijke levenservaringen maakten van haar eigen praktijk een groot succes.

Maar toen begon er iets te sluimeren, haar droom diep van binnen werd nog maar eens wakker en porde haar aan hem te beleven. Haar wereldreis gaf haar de kans om haar dagelijkse professionele leven vanop afstand en met kritische ogen te bekijken. Ze creëerde voor zichzelf de ruimte om haar denken en haar hart te synchroniseren en legde zo de basis voor geluk.

Vandaag volgt Anne resoluut haar passie om haar vreugde te kunnen doorgeven aan haar studenten. In haar bagage zit zowel de jarenlange opgedane kennis als de frisse ervaringen van haar eigen zoektocht. Een koffer vol met tools die haar en haar studenten ondersteunen om te ontsnappen aan oude en verlammende patronen. Daarmee volgt ze niet alleen haar rotsvaste overtuiging dat eenieder een enorm potentieel heeft om succesvol en gelukkig te zijn, maar zet ze haar droom in de wereld om zo veel mogelijk mensen te helpen hun eigen dromen waar te maken. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.