Dirk Swaegers

Loopbaancoach

Dirk begeleidt en ondersteunt mensen in hun persoonlijk groeiproces ; mensen helpen groeien is zijn missie. Vanuit deze missie coacht hij mensen om contact te maken met hun waarden, met hun talenten, met wat hen drijft. Dit doet hij met teams via inspiratiesessies, workshops en via individuele coaching en begeleiding.

Zijn coachees beschrijven Dirk als: “Iemand die zich richt op de connectie en op het coaching proces. Waardoor je als coachee weet dat hij geen enkel oordeel over je heeft.” “Ik vind het verbazend hoeveel inzicht er met zijn hulp vanuit mezelf naar boven kan komen.”

Dirk heeft meer dan 30 jaar ervaring als manager binnen een internationaal bedrijf. Aanvankelijk werkte hij aan het verbeteren van processen en systemen. In de loop van de jaren verschoof zijn focus van systemen en processen naar mensen. “Je mag processen zoveel verbeteren als je wilt, uiteindelijk zijn de mensen de sleutel tot het succes van elke verandering.”

Dirk is ingenieur van opleiding en heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in persoonlijke energie en groei : Servant Leadership , Corporate Athlete, NLP Master Practitioner, Burn-out coach, Inspirerend coachen en Transformative Life Coaching

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier

Wijnbergstraat 12

3052 Oud-Heverlee