Sandra Pinxten

Loopbaancoach

Sandra gelooft in mensen en in  hun groeikracht.  Ze helpt je het vertrouwen te herwinnen in je eigen kracht, zodat je stappen kan zetten naar een leven waar je blij van wordt. Ruimte maken zodat de klank diep vanbinnen gehoord kan worden, door jou zelf en je omgeving . Als  leraar, coach, craniosactraaltherapeut en loopbaanbegeleider, moedigt ze je aan om aandachtig te kijken naar je eigen doen en denken. Zo ga je zinvolle en realistische doelen stellen en groeien in mildheid. Vanuit een grotere innerlijke vrede kan je bouwen aan goede relaties met jezelf en anderen, en keuzes maken die jou laten stralen.

Met haar voortdurende leerhonger behaalde Sandra een aantal  diploma’s en certificaten (onder meer Master in de wiskunde, Master Practitioner NLP, Transpersoonlijke Coaching & Counseling, Craniosacral Biodynamics). Het meest werd ze echter gevormd door het gewone leven, waarin ze nog elke dag streeft naar integriteit en schoonheid, als partner, als mama van zes kinderen, als  leraar, als coach, als mens.

Cliënten waarderen Sandra om de combinatie van scherpzinnige analyse, brede ontwikkeling en respectvolle empathie. Onder haar begeleiding werk je aan deze 4 pijlers: bewust worden, verbinden met je innerlijke krachtbronnen, durven loslaten wat jou niet dient, creatief exploreren.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Vuggelberg 11
3270 Scherpenheuvel