Ardy Burgmans

Loopbaancoach

Ardy begeleidt je, als coach en facilitator, op weg naar een sterkere verbinding met jezelf. Zij gelooft dat je diep vanbinnen de antwoorden hebt op je vragen en kwesties waarover je piekert, die je wakker houden en die steeds weer de kop op steken.

Loopbaanbegeleiding met Ardy kan het steuntje in de rug zijn dat je nodig hebt om het stuur weer in handen te nemen en richting te geven aan je leven. Om los te komen van de overtuigingen die je kunnen beperken en vaste patronen die je niet meer dienen.
Zo krijg je beter zicht op wat je leuk vindt om te doen, waar je behoefte aan hebt, wat je unieke talenten zijn en hoe jij graag bijdraagt aan jouw omgeving.
In verbinding met jouw essentie en wat jij werkelijk belangrijk vindt kan je optimaal je talenten inzetten, blijf je groeien en ervaar je meer plezier en balans in je werk en je leven.

Als loopbaancoach heeft Ardy 12 jaar ervaring en is zij internationaal NLP trainer, Transpersoonlijke en Integrale coach, werkt zij met de principes van het Realization Proces, en Mindfulness en is zij gecertificeerd Motivation Factor Facilitator.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Lintbossen 21
2360 Oud-Turnhout