Tips Transformatie

Aan de slag met Transformatie

Transformatie, wat een moeilijk begrip. Hoe begin je daaraan? Hoe maak je zoiets concreet?

De start van een transformatieproces is vaak een crisis, een zwaar verlies, een diepe twijfel in je kern, een groot gevoel van “Ik wil zo niet verder”. Je wil veranderen, je wil anders in het leven staan, je wil liefdevoller naar jezelf kunnen kijken. Maar hoe doe je dat? Transformatie is een proces. Er is geen checklist die je kan volgen. Er zijn geen taakjes die je kan afvinken. Er is geen quick fix of handleiding die we je kunnen geven. Transformatie vraagt veel moed, doorzettingsvermogen en geduld. Maar vooral liefdevol naar jezelf kijken. En daar start je dus mee. Leren zonder oordeel er voor jezelf te zijn. Stap voor stap, dag per dag.

2 zinvolle manieren om naar transformatie te kijken:

  • Transformatie is een grote schoonmaak van de ziel en je hele bewustzijn. Je moet al je oude, onafgemaakte zaken opruimen. Je moet zelf de verantwoordelijkheid gaan nemen voor je eigen leven. Die macht mag je niet in handen geven van anderen. Als je leven een chaos is, als je steeds in dezelfde foute relaties komt, als je ontevreden ben over je werksituatie, dan moet je een innerlijke balans opmaken. Je moet hier bewust voor kiezen, zodat je harmonie en evenwicht kunt manifesteren vanuit je innerlijke.
  • Een persoonlijk ontwikkelingsproces op de juiste manier doormaken, kan je niet alleen. Iedereen, zonder uitzondering, heeft hierbij hulp nodig. NLP geeft ons de nodige tools om op de juiste, creatieve manier door de transformatie te gaan met een maximum aan vervulling, liefde en vrijheid.

Ontvang de oefening van de goede daad als basis voor je transformatieproces!

Tips Transformatie
Ik wil ook graag andere tips ontvangen *
reCAPTCHA