Tips Energie

Aan de slag met Energie

De afgelopen maanden werden we heerlijk overdadig verwend met een flinke portie zonnestralen en licht. We zijn weer helemaal opgeladen en zitten vol warme zonnevitamientjes! We hebben meer energie, voelen ons blij en relaxt en kleine of grote irritaties worden makkelijker verwerkt. Kortom, we staan volledig in onze kracht en hebben een goed contact met onszelf. Maar hoe zorgen we er nu voor dat we onze energie blijven behouden?

2 zinvolle manieren om naar energie te kijken:

  • We hebben allemaal mannelijke en vrouwelijke energie. Mannelijke energie geeft ons daadkracht, helpt ons grenzen stellen en stimuleert ondernemerschap. Vrouwelijke energie voedt ons gevoelsleven, symboliseert ons hart. Als 1 van deze energieën overheerst, ebt je energie razendsnel weg en mis je de kracht of de zachtheid om het leven ontspannen aan te kunnen.
  • De balans vinden tussen hoofd en hart begint bij zelfliefde en acceptatie. De zonnevitamientjes die we nu volop hebben opgeslorpt, zorgen ervoor dat we milder zijn voor onszelf. Gebruik dit cadeau van de natuur om energievol de winter in te gaan!

 

door An Van Dessel

Tips Energie
Ik wil ook graag andere tips ontvangen *
reCAPTCHA