The truth unfolds in the dialogue, so let’s get together…

 

Arcturus is de ster waar velen die dit lezen op één of andere manier door verlicht zijn, soms door een korte opleiding, vaak echter door lange trajecten van persoonlijke ontwikkeling. Tijdens deze ontwikkelingsfasen komen we tot het besef dat het inderdaad over een reis gaat en niet over een eindbestemming, doel of target dat bereikt moet worden.

 

In onze huidige maatschappelijke context is deze bewustwording een harde noot om te kraken. Als “slaves to the rythm” denderen we van het ene target naar het andere zonder vaak bewust met de consistentie tussen onze doelen om te gaan. Wanneer we in onze levensreis van target naar target een meer holistische benadering aannemen ontstaat een “Aha Erlebnis”… Ofwel realiseren we ons dat de afzonderlijke doelen elkaar tegen werken, óf dat het universum ons toch een handje heeft geholpen en het één en ander een mooi geheel vormt zonder dat we het in eerste instantie zelf beseften.

 

Echter, dit Aha moment is op zich ook weer een tussenstation in onze Never-Ending story…Een cyclische reis met Ups & Downs maar steeds progressief!

 

Laat onze opleiding geen doel geweest zijn maar een tussenstation naar meer van het goede, meer bewustzijn, meer mededogen, meer vanuit het hart leven….Of zoals Eric het zo mooi citeert:

 

Laat ons verder evolueren;

  •  Away from being a “creature”, towards being “creators”…
  •  Away from being a “product”, towards being “producers”…
  •  Away from being in our “comfort” zone, towards…. dare to “confront”…

 

Vanuit deze context hebben we met enkele Arcturus Alumni ons de vraag gesteld hoe we een bijdrage konden leveren aan het “levend” houden van dàt wat we hebben meegekregen van onze magic-teachers in Hogwards, ueh, ik bedoel Arcturus .

 

Vandaar, The truth unfolds in the dialogue, so let’s get together…

 

Wat gebeurt er na Arcturus, denderen we weer voort in ons dagelijks bestaan of hebben we echte stappen gezet? Hebben we zaken bijgeleerd maar krijgen we deze misschien niet in ons ‘Zijn’ geïmplementeerd? Blijven we hangen in een tussenstationnetje of Durven we de volgende trein nemen naar “wie weet waar”….

 

Dit en vele andere zaken willen we delen in een onvoorwaardelijke sfeer, voor NLP’ers, door NLP’ers, tijdens een eventje wat we met vier aan het organiseren zijn. Voor de gelegenheid hebben we ons zelf “vrienden van Arcturus” gedoopt.

 

Bewust vindt het event op een andere locatie plaats zodat we vanuit meta aan kruisbestuiving kunnen doen, ideeën kunnen uitwisselen, onze favoriete boeken, films en opleidingen kunnen delen, ons netwerk kunnen uitbreiden, etc.

 

Wij zijn in ieder geval zeer verheugd dat Eric en Ingrid ’s avonds bij het diner aansluiten, bovendien is Ann Ravoet één van de gastsprekers.

Wat ons betreft, kan de dag dus al niet meer stuk…

Momenteel zijn bijna alle gastsprekers of moet ik “teasers” zeggen, Arcturus alumni, want we houden het kort zodat we achteraf veel zelf kunnen babbelen…

 

We laten tijdens het event gebeuren wat gebeurt en hopen veel feedback te mogen ontvangen zodat we er misschien een jaarlijks gebeuren van kunnen maken?

 

Als het initiatief echt slaagt denken we nu alvast aan een vervolg waar we een breder publiek kunnen aanspreken. Zo leveren we samen onze bijdrage aan de uitrol van de bewustzijns(r)evolutie en worden het straks misschien recht staan in de wagonnetjes van de Arcturus trein ;-)

 

Info over het programma; de inschrijving en ben je benieuwd, check dan onze website hieronder voor het laatste nieuws,

https://tinyurl.com/vriendenvanarcturus

Voormalig klooster Arme Klaren
Tieltsesteenweg 22
9900 Eeklo

 Deuren open om 15u30 – Aanvang om 16u00 –

Inschrijving

Inschrijving: €35,00
Deadline inschrijvingen: 15 september
Rekeningnummer:  BE 79 035 159 438 133 op naam van Fran Delbeke
Medeling: uw voor- en achternaam + “Vrienden van Arcturus”

Wij hopen alvast je te kunnen ontmoeten op 12/10/2019 (voor de numerologen onder ons: PN3-LN7-BN1)

 

Het Vrienden van Arcturus team,

Fran, Hilde, Frederik & Rudy.