Kristel Heyndrickx

Kristel haar ogen gaan stralen en haar hart wordt warm van mensen te begeleiden om in ware ontmoeting te gaan met henzelf. Mensen terug in aanraking laten komen met hun eigen krachtbron, hun innerlijk weten, om te worden wie je in wezen bent.

Als coach en mens gelooft ze sterk in het gegeven dat we allen onze eigen werkelijkheid creëren.  Hierbij hebben we allen een vrije keuze  om te beslissen in welke realiteit we willen leven.  Is je leven, je organisatie, je werkelijkheid gebaseerd op je eigen geschiedenis, bagage, vooropgezette meningen waarbij je de realiteit ziet als een vaststaand gegeven en je reageert op je omgeving of wil je jouw leven vorm geven door te leren luisteren naar je innerlijke stem die je richting geeft terwijl je reis zich ontvouwt.

Kristel wil vanuit het hart verbinden om zo terug in contact te komen met dit innerlijk weten en te kijken hoe je dit in concrete acties kan neerzetten in je leven en/of organisatie om meer te worden dan de som der delen.

Als life coach kunnen particulieren bij haar terecht om samen op weg te gaan op deze reis dit zowel in privé als werkcontext.

Daarnaast is Kristel voornamelijk werkzaam als organisatiecoach waarbij ‘Impeccable Leadership’ het inspirerend kader vormt. Hierbij begeleidt ze organisaties in hun organisatie- en leiderschapsontwikkeling.

Haar passie ligt in persoonlijke, spirituele ontwikkeling waardoor opleidingen in deze materie een groot cadeau zijn. Zo heeft ze de NLP opleiding en Transformative Life Coaching afgerond. En blijven opleidingen rond zielenwerk en de integratie ervan in organisaties een niet te stillen honger.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Christine Dupont

Christine Dupont is arts en coach. Sinds 2014 is ze loopbaancoach bij Arcturus.
Ze werkt als arts en therapeut bij vzw Empathie waar ze patiënten met eetstoornissen en hun familie begeleidt via een holistische aanpak. Hierbij ligt de focus op bewustwording waarbij empathie, verbinding, kwetsbaarheid en authenticiteit belangrijke waarden zijn. Als moeder van 5 dochters probeert ze haar eigen ervaringen te delen.

Geboeid door de relatie body-mind-voeding ging ze geneeskunde studeren. Na haar specialisatie als neus-, keel- en oorarts ging ze aan de slag als kwaliteitsmanager in een voedingsbedrijf. Na enkele jaren keerde ze terug naar de universiteit als onderwijsmanager en wetenschappelijk medewerker aan de faculteit geneeskunde van de Kulak. Hierna was ze enkele jaren ‘voltijds’ mama en volgde diverse opleidingen NLP, Transpersoonlijke coaching en mindfulness. Ze is tevens arts-nutritionist en geeft workshops in bedrijven over voeding en levensstijl.

Mensen begeleiden bij het (terug)vinden van hun innerlijke kracht en levensvreugde is haar passie. Ze gaat samen op zoek naar concrete oplossingen zowel bij het genezen van een eetstoornis, de zoektocht naar een zinvolle job, work-life balance of andere levensvragen.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Benedikte Demeestere

Met haar zaak BE COACH vertrekt Benedikte Demeestere vanuit het geloof dat élke mens de krachten en inzichten heeft om zijn of haar leven te sturen en gelukkig te zijn. Alleen zitten mensen op bepaalde momenten soms vast. Wanneer iemand beslist een coach te contacteren, wordt deze persoon zijn eigen coach. Vandaar de naam BE COACH als uitnodiging tot ‘BE your own COACH’. Het is de missie van Benedikte om beweging te brengen in de projecten van mensen.

Particulieren kunnen bij haar terecht voor ondersteuning in hun persoonlijke ontwikkelprojecten zoals talentenanalyse, loopbaandromen, omgaan met perfectionisme, burn-out-preventie,…

Bedrijven ondersteunt zij als coach van bedrijfsleiders en managers in hun eigen proces als leider. Zij is tevens trainer in stress- en burn-out preventie en brengt ook inzichten en verbinding in teams op een ontwikkelingsgerichte manier.

Benedikte was 25 jaar HR verantwoordelijke in bank-en verzekeringswezen. Via diverse functies verwierf zij inzicht en ervaring in strategiebepaling, organisatie-ontwikkeling en leiderschap.

Benedikte is Bedrijfspsycholoog (RUG 1989) en schaaft haar eigen inzichten voordurend bij met diverse vormingen zoals Bedrijfseconomie , Groepsdynamica- Gestalt, Stressmanagement, Leiderschap, Change management, Professional Coach, Onderhandelen als waardecreatie, Ontwikkelingsgericht Coachen van Perfectionisme, Talentgericht werken met kinderen , Ontwikkelingsgericht Coachen van Teams, Transformative Life Coaching TLC.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Kristien De Wolf

Kristien De Wolf is werkzaam als Persoonlijke Business Coach en Life Counselor. Het centrale thema voor haar is innerlijke kracht. Zij wil mensen de moed helpen vinden om volledig zichzelf te zijn. Via het stimuleren van rationeel denken, voelen vanuit het hart en zorg voor het lichaam, leidt zij haar cliënten naar authenticiteit en een leven dat bij hen past, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Cliënten waarderen in Kristien haar brede business ervaring en academische onderlegdheid, haar doelgerichte vragen en vooral haar concrete, maar toch holistische aanpak die als warm en veilig wordt ervaren.

Kristien heeft een Master in de Rechten en in Human Resourses Management, is Master Practitioner NLP en is gecertifieerd in Transpersoonlijke Coaching en Counseling.

Zij werkte als business coach voor ontelbare grote bedrijven, starters en KMO’s, dikwijls in innovatieve of technologische sectoren. Daarnaast was zij coach voor verschillende nationale en internationale onderzoeks -en onderwijsinstellingen: o.a. Vlerick Management School, Imperial College Business School, the Royal College of Art, Gentse Universiteit en Hogent. Momenteel is haar aanpak vooral persoonsgericht en holistisch. Cliënten kunnen bij haar terecht met complexe bedrijfsproblemen, maar ook met hun persoonlijke uitdagingen als mens, ouder of partner.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Hilde Van Liefferinge

Als trainer en loopbaancoach is Hilde gepassioneerd door het begeleiden van mensen op hun pad naar een steeds vrijer leven. Innerlijke kracht, zelfrealisatie en levensvreugde staan daarin centraal. Mensen in contact brengen met zichzelf en hun diepste verlangens. Beweging creëren op de dunne grens tussen droom en realiteit en daarin steeds meer opties leren ontdekken en vertrouwen vinden. Je leven zin leren geven door wie je ten diepste bent helemaal te integreren in wat je doet.

Als trainer geeft Hilde binnen Arcturus les in de opleidingen NLP Practitioner, NLP Explorer en The Work of Byron Katie.

Tot ze zelf loopbaancoaching volgde werkte Hilde 10 jaar als academica aan de UGent. Zij behaalde in 2012 een doctoraal proefschrift in Politieke Wetenschappen en deed er ervaring op in lesgeven en persoonlijke begeleiding van studenten.
Voordien behaalde ze een Master in Vertaalkunde.

Hilde haar pad in persoonlijke ontwikkeling is ‘never-ending’. Tot nu toe verdiepte zij zich in NLP (internationaal gecertificeerd trainer), systeemcoaching, integrale coaching, emotioneel lichaamswerk, lachyoga, mindfulness en The Work of Byron Katie.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier