Lieven Porreye

Loopbaancoach

Lieven is geboeid door mensen en door hun bezieling in het leven. Ieder is op zoek naar zijn waarheid en zijn weg te volgen. In relaties, op het werk en op zoveel meer domeinen. Op dit mooie pad loop je soms vast. En nu? Ander werk, verlies en afscheid, nieuwe collega’s of een reorganisatie kunnen je overvallen. Deze kantelmomenten noodzaken tot persoonlijke verandering en beweging.

We kennen Lieven als een gedreven coach die graag mensen in beweging brengt, in denken en doen. Hij wil klankbord, mentor en steun zijn voor menden die toe zijn aan een volgende stap in hun loopbaan/leven. Hij gebruikt hierbij de methodiek van ontwikkelingsgericht coachen: Be Your Own Coach!

Hij probeert effect te hebben en het verschil – hoe klein ook – te maken. Met ruimte voor leegte en onwetendheid. En vanuit het idee dat alles zijn tijd en zijn plek heeft. En het geloof dat alles samenhangt en dat kleine veranderingen een groot effect kunnen hebben.

Lieven werkte vele jaren als bio-ingenieur in verschillende leidinggevende functies en organisaties. In 2021 maakte hij de carrière-switch “van ingenieur naar mentor-coach”. Hij volgde hiervoor verschillende opleidingen en trainingen en ging als professionele coach aan de slag binnen de zaak BE COACH.

 

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

  • Kalverstraat 5
    9150 Rupelmonde
  • Lepelstraat 10
    9140 Steendorp