Tom Cornille

Gasttrainer

Een opleiding Verbindende Communicatie was voor Tom het startschot voor een grote omwenteling in zijn leven. Na zelf te hebben deelgenomen aan een tweedaagse training bij Walk Your Talk wist hij één ding zeker: ik wil dit helpen uitdragen in de wereld. De vraag was enkel: hoe? Een duik in de boeken van Marshall Rosenberg, het volgen van extra trainingen en de deelname aan een 10-daagse internationale training in Palestina samen met andere trainers brachten verdieping en wakkerden de vonk verder aan tot een brandend vuur. Dit vuur ging niet onopgemerkt voorbij: op een dag kwam de vraag van Walk Your Talk ‘of hij soms interesse had om trainer te worden? ’. Twijfel was er niet: een volle ‘ja’ was het enige denkbare antwoord.

Voordat hij trainer werd voor Walk Your Talk was Tom eerst 15 jaar actief als bedrijfsleider. Die ervaring in het werken met mensen en teams gebruikt hij nu om anderen te laten ervaren hoe communicatie duidelijker, efficiënter en van mens tot mens, van hart tot hart kan verlopen. Verbindende Communicatie gaf niet enkel een nieuwe professionele wending in zijn leven maar opende ook het pad naar persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. De passie voor het communiceren stuurde hem in de richting van Intuïtieve ontwikkeling, meditatie, een training over de kunst van het faciliteren en uiteindelijk een tweejarige opleiding bij Arcturus tot Master Practioner NLP.

Tom is nu reeds meer dan twee jaar fulltime trainer voor Walk Your Talk. Hij vindt dagdagelijks nog steeds zijn passie in het uitdragen van verbindende communicatie in de wereld om op die manier mensen de weg te tonen naar een meer bewuste en vrije manier van leven en verbinden met anderen.