Frits Wilmsen

TLC Trainer

In leiderschap en trainen heeft Frits zijn uitdaging gevonden. Zijn missie ziet hij als het compromisloos leren leven vanuit het hart. Zijn werk als trainer nodigt hem uit om steeds opnieuw verantwoordelijkheid te nemen zijn missie te concretiseren. Hij vindt het prachtig om samen met anderen, zowel individueel als in teams, te ontdekken hoe wij onze vermogens en kracht optimaal kunnen benutten. Op die manier leveren we tegelijkertijd een positieve bijdrage aan onze omgeving.

Frits deed als programmamanager/organisatieadviseur ervaring op bij een grote Nederlandse bankverzekeraar en werkte daarna enkele jaren bij een organisatieadviesbureau.

Zijn NLP-opleiding en opleiding in Transpersoonlijke Coaching en Counseling kreeg hij bij Eric Schneider/Arcturus. Frits werkt nu als ondernemer met een organisatie die zich richt op leiderschapsontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en onderhandelen. Bij Arcturus geeft hij les in de opleiding Transformative Life Coaching (TLC), meer bepaald de module ‘Leiderschap, identiteit en spirituele ontwikkeling’.