Vincent Willemyns

Loopbaancoach

Vincent geeft loopbaanbegeleiding binnen een ruimer aanbod van coaching en therapie. Het accent ligt daarbij op stress- en crisissituaties en traumatische ervaringen in werk- en privéleven. 

Als master klinische- en ontwikkelingspsychologie heeft hij 29 jaar ervaring in studentencoaching tijdens studie en bij afstuderen. In zijn praktijk “EMDR-MINDLIFTING; stress-crisis-trauma” kan je ook terecht voor onverwerkte en nog stress- en angstbeladen vroegere ervaringen. Deze kunnen je dagelijks functioneren belasten en je persoonlijke groei en ontwikkeling afremmen. 

Zijn boek ‘stresscontrole met de ‘0 tot 10 seconden’-methode (AVS-TV youtube) stelde hij in 2009 voor op een congres (Universiteit Berlijn) via Prof. Depreeuw (K.U.L.) . Hij bouwde verder expertise op in moderne technieken voor stressmanagement en relaxatie, zoals hartcoherentie en de energetische benadering Dr. Pearl. Specifiek m.b.t. stress en burn-out integreerde hij deze 3 tools naar de methode ‘reconnectieve energie-upgrading’ (getuigenissen eigen website). 

Doel: 

  • Invoelende coaching met een integratieve benadering van opleidingen en ervaringen als psycholoog-therapeut, Master Practitioner NLP, EMDR-practitioner, en gedragstherapie. 
  • Vanuit jezelf je eigen antwoorden vernemen en ontdekken o.a. op de vraag wie je echt bent, wat je echt wilt, met jouw talenten.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Hoge Steenakker 5 Bus 5

9070 Heusden-Destelbergen