Tom Sova

Arcturus In-Company
Business Developer

Tom is als business developer bij Arcturus verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de zakelijke markt.

Zijn passie vat zich samen in het ontwikkelen van nieuwe relaties en samen mogelijkheden verkennen die bijdragen aan gezonde organisaties waarin mensen zich kunnen ontplooien. Centraal daarin staan de volgende begrippen: togetherness, meaningfulness en sustainability. Op unieke wijze verbindt hij de realisatie van bedrijfsdoelstellingen met een gezonde werkomgeving. Dit is een omgeving waar ruimte wordt gecreëerd voor het individu zonder te moeten inboeten op resultaten.

Naast business development  binnen Arcturus is hij ook werkzaam als NLP Trainer en moderator van projecten binnen internationaal verband. Tot hij zich ging wijden aan business development binnen Arcturus, werkte Tom als zelfstandig ondernemer in verschillende Europese steden en was hij werkzaam binnen bedrijven als Exact, Endemol en Worldonline.

Door middel van zijn multidisciplinaire benadering en zijn zeer ruime managementervaring, kan hij de brug slaan tussen de realisatie van bedrijfsdoelstellingen enerzijds en ecologische gedragsveranderingen die noodzakelijk zijn binnen de organisatie anderzijds. Persoonlijk alignment staat hierbij centraal.

Neem voor een vrijblijvende afspraak gerust contact met hem op. Hij is graag bereid onze visie en aanpak op het gebied van organisatieontwikkeling met u te delen.