Riet Peeters

Loopbaancoach

Al meer dan 15 jaar coacht Riet werkzoekenden en werknemers in hun arbeidstraject binnen verschillende organisaties in Vlaanderen.

Haar stijl? Zij coacht jou in het zelf leren nemen van de voor jou best passende keuzes binnen de huidige of een andere organisatie. Zo kom je tot maximale persoonlijke groei, bewustwording, zelfreflectie en het optimaal inzetten van je talenten in je werkomgeving.

Dit betekent dat zij jou coacht in je volledige traject. Ze gaat met jou in dialoog om je ervaringen, interesses, noden, verwachtingen en kennis op een gepaste manier af te stemmen en een persoonlijk actieplan uit te werken. Hieraan wordt voldoende tijd besteed om zo alle thema’s duidelijk in kaart te brengen.

Een meerwaarde in dit proces is dat zij als ‘My Drives’ gecertificeerde coach deze tool kan inzetten om tot dieperliggende drijfveren, mogelijkheden en inzichten te komen van de personen die zij coacht. Samen zoeken naar een antwoord op: Waar krijg jij energie van? Binnen welke context functioneer jij het best?

Via deze inzichten kan Riet jou op een gepaste manier en met een grote slaagkans op een succesvolle beroepscarrière ondersteunen.

Haar jarenlange ervaring maakt tevens dat zij een zeer goed beeld heeft van de arbeidsmarkt in Vlaanderen.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Steendriesen 30

3980 Tessenderlo