Kristine Rombaut

Loopbaancoach

Geboeid door het kluwen van menselijk denken en handelen, de dynamiek tussen verschillende spelers en hun uiteenlopende percepties, was het bijna vanzelfsprekend dat Kristine zich ging verdiepen in concepten als NLP, verbindende communicatie en het veranderingsproces.

 

Kristine ontmoette op haar pad immers veel gedreven mensen die hun job graag en goed deden. Helaas zag zij ook geëngageerde mensen ontmoedigd raken. Moe gevochten, ondergewaardeerd, opzijgezet, soms in teams waar onderhuidse conflicten niet of nauwelijks werden aangekaart. Zij leerde bovendien uit eigen ervaring dat iets doen waar je goed in blijkt te zijn, geen garantie is voor werkplezier, wanneer zingeving of autonomie ontbreken.

 

Kristine stelde vast dat mensen tevredener en gemotiveerder zijn zodra zij zelfbewuster in het leven staan, naar de pure essentie durven gaan en daar een waaier aan mogelijkheden ontdekken.

 

In een sfeer van geborgenheid, mild en pretentieloos, met maturiteit en humor gaat Kristine samen met cliënten aan de slag om hun doelen, passies en waarden vast te pakken en te vertalen naar concrete acties.

 

Zij heeft meer dan 30 jaar werkervaring waarvan 15 jaar in training en coaching van leadership en soft skills. Zij is vertrouwd met de uitdagingen en pijnpunten in zowel kleinere organisaties als multinationals.

 

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Bloemenlei 14

2640  Mortsel