Kristien De Wolf

Loopbaancoach

Kristien De Wolf is werkzaam als Persoonlijke Business Coach en Life Counselor. Het centrale thema voor haar is innerlijke kracht. Zij wil mensen de moed helpen vinden om volledig zichzelf te zijn. Via het stimuleren van rationeel denken, voelen vanuit het hart en zorg voor het lichaam, leidt zij haar cliënten naar authenticiteit en een leven dat bij hen past, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Cliënten waarderen in Kristien haar brede business ervaring en academische onderlegdheid, haar doelgerichte vragen en vooral haar concrete, maar toch holistische aanpak die als warm en veilig wordt ervaren.

Kristien heeft een Master in de Rechten en in Human Resourses Management, is Master Practitioner NLP en is gecertifieerd in Transpersoonlijke Coaching en Counseling.

Zij werkte als business coach voor ontelbare grote bedrijven, starters en KMO’s, dikwijls in innovatieve of technologische sectoren. Daarnaast was zij coach voor verschillende nationale en internationale onderzoeks -en onderwijsinstellingen: o.a. Vlerick Management School, Imperial College Business School, the Royal College of Art, Gentse Universiteit en Hogent. Momenteel is haar aanpak vooral persoonsgericht en holistisch. Cliënten kunnen bij haar terecht met complexe bedrijfsproblemen, maar ook met hun persoonlijke uitdagingen als mens, ouder of partner.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Kamershoek 6
9240 Zele