Kristel Heyndrickx

Loopbaancoach

Kristel haar ogen gaan stralen en haar hart wordt warm van mensen te begeleiden om in ware ontmoeting te gaan met henzelf. Mensen terug in aanraking laten komen met hun eigen krachtbron, hun innerlijk weten, om te worden wie je in wezen bent.

Als coach en mens gelooft ze sterk in het gegeven dat we allen onze eigen werkelijkheid creëren.  Hierbij hebben we allen een vrije keuze  om te beslissen in welke realiteit we willen leven.  Is je leven, je organisatie, je werkelijkheid gebaseerd op je eigen geschiedenis, bagage, vooropgezette meningen waarbij je de realiteit ziet als een vaststaand gegeven en je reageert op je omgeving of wil je jouw leven vorm geven door te leren luisteren naar je innerlijke stem die je richting geeft terwijl je reis zich ontvouwt.

Kristel wil vanuit het hart verbinden om zo terug in contact te komen met dit innerlijk weten en te kijken hoe je dit in concrete acties kan neerzetten in je leven en/of organisatie om meer te worden dan de som der delen.

Als life coach kunnen particulieren bij haar terecht om samen op weg te gaan op deze reis dit zowel in privé als werkcontext.

Daarnaast is Kristel voornamelijk werkzaam als organisatiecoach waarbij ‘Impeccable Leadership’ het inspirerend kader vormt. Hierbij begeleidt ze organisaties in hun organisatie- en leiderschapsontwikkeling.

Haar passie ligt in persoonlijke, spirituele ontwikkeling waardoor opleidingen in deze materie een groot cadeau zijn. Zo heeft ze de NLP opleiding en Transformative Life Coaching afgerond. En blijven opleidingen rond zielenwerk en de integratie ervan in organisaties een niet te stillen honger.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Lepelstraat 10
9140  Steendorp

Kallobaan 212

9120 Beveren