Kris Bogaerts

Loopbaancoach

Kris begeleidt en traint al jarenlang mensen in het bedrijfsleven op weg naar persoonlijke groei.

Samen met de coachee gaat hij op zoek gaan naar een context die in beweging zet om te groeien. Dat is zijn passie. Als loopbaancoach wil hij werknemers inzicht geven in hun talenten, kijken naar wat hen energie geeft en bekijken wat iemand meebrengt, gewoon door te zijn wie hij of zij is.

Samen bekijken hoe beperkende en belemmerende overtuigingen herkaderd kunnen worden. Samen op zoek gaan wat er echt speelt. En dat vaak in de omgeving van paarden. Kris zet daar graag zijn ervaring als paardencoach in. De paarden die de coachee een spiegel voorhouden als het gaat om leiderschap, assertiviteit, gedrag en communicatie. De coachee ontdekt in de wei waar zijn/ haar sterktes liggen en waar groei mogelijk is.

Kris geeft de ruimte om tot inzichten te komen, zonder in de advies-rol te vervallen. Dat kan soms zacht, maar ook confronterend als het past. Uiteindelijk hebben we ieder een unieke manier om met het leven om te gaan.

Kris volgde diverse opleidingen rond o.a. NLP practitioner, master practitioner, Transformative Life Coaching, paardencoaching Equus (OPEC), talentgedreven werken en systemisch coachen.

Vogelzangstraat 47

2560  Kessel