Katrien Meeussen

Loopbaancoach

Katrien begeleidt mensen als coach en trainer in hun zoektocht naar een gezonder en zinvoller leven.  Waarden die voor haar centraal staan zijn passie, vertrouwen, daadkracht en integriteit.  Deze komen zowel tot uiting tijdens individuele sessies in haar holistische gezondheidspraktijk, als bij de opleidingen massage bij kanker en reiki-initiaties die ze begeleidt.

Als coach deed Katrien uitgebreide ervaring op in het veld van tewerkstelling in haar functie als jobcoach bij VDAB en stad Antwerpen. Daarbij lag de focus op het begeleiden van doelgroepen die extra steun nodig hadden omwille van gezondheidsredenen of socio-economische beperkingen.

Katrien studeerde af als master in de Sociologie en behaalde daarna nog een bachelor Gezinswetenschappen, optie gezinsbegeleiding. Verder verdiepte ze zich meer op het vlak van gezondheid en is ze intussen ook gediplomeerd herboriste, reiki master en gespecialiseerd in massage bij kanker. Hiermee is ze ook erkend als Preferred Practitioner bij de Society for Oncology massage in de VS. Bij Arcturus volgde ze de opleiding tot NLP Practitioner.

De kracht van haar manier van werken ligt in het luisteren met al haar zintuigen. Samen ontdekken waar jouw talenten en passies liggen en hoe die in jouw leven weer ruimte te geven, daar staat Katrien voor.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Grensstraat 36
2580 Putte

Rolwagenstraat 43
2500  Lier