Katleen Moortgat

Loopbaancoach

Katleen Moortgat is klinisch psychologe/coach met een gulle lach en brede expertise.

In de Vlaamse overheid heeft Katleen zich meer dan 17 jaar ingezet als leidinggevende bij Kind en Gezin. Een positieve, coachende rol als leidinggevende typeerde haar. Bij Idewe, externe preventiedienst, werkte ze als preventieadviseur psychosociale aspecten en heeft ze een brede expertise opgebouwd rond preventie en welzijn op het werk.

Sinds september 2017 heeft ze de volledige overstap gemaakt naar een zelfstandige praktijk. Particulieren kunnen bij haar terecht voor stress- en burn-outcoaching, loopbaanbegeleiding en eerstelijnspsychologie.

Elk individu in beweging brengen om vanuit eigen rol verandering te creëren, is waar ze het meest verschil kan en wil maken. Vanuit haar brede ervaring wil ze cliënten dan ook begeleiden in het (her)ontdekken van hun eigen kracht en het inzetten van hun eigen kompas.

Organisaties kunnen beroep op haar doen voor opleidingen en supervisietrajecten op maat rond versterken van veerkracht, stress- en burn-outpreventie.

Katleen is opgeleid als klinisch psycholoog (UG 1994) en houdt ervan zich voortdurend verder te ontwikkelen. In haar vroegere functies volgde ze diverse vormingen rond brede thema’s (bemiddeling, talenten, veranderingsmanagement, vertrouwenspersoon..)

In 2017 heeft ze zich bijgeschoold in coachingstools, is ze opgeleid als gecertificeerd stress- en burn-outcoach, volgde ze een opleiding reboarding (werkhervatting na stressgerelateerde problematiek) en heeft ze zich verder verdiept in verbindende communicatie.

Ze werkt vanuit haar eigen praktijk in Stekene. Je kan ook bij haar terecht in Steendorp waar ze samenwerkt met Benedikte Demeestere van BE COACH…een plek waar ze samen vanuit een warme aanpak én omgeving cliënten en bedrijven willen ondersteunen.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Eigen praktijk: Lange Dweersstraat 38 – 9190 Stekene (Oost-Vlaanderen)

In samenwerking met BE COACH: Lepelstraat 10 – 9140 Steendorp (Oost-Vlaanderen)