Ilse Van Roosbroeck

Loopbaancoach

Ilse zet zich als coach, bemiddelaar en trainer in voor ‘ontwikkeling, welzijn en zingeving binnen een persoon, familie en organisatie’. Zij maakt mensen bewust van hun competenties en groeimogelijkheden om hen vervolgens tijdens het (verder) ontwikkelen en versterken van hun authentiek leider- en ondernemerschap te stimuleren er een optimale expressie aan te geven. Sinds 2015 werkt zij ook als loopbaancoach bij Arcturus.

Haar bronnen in werkervaring vindt Ilse sedert 1993 in haar eigen praktijk ‘Koromiro’ waar zij zowel met individuen, gezinnen als teams werkt. Tevens heeft zij van 1988 tot 2015 als medegrondlegger en co-creator actief deelgenomen aan het bedrijfsleven binnen een accountantsorganisatie, waar zij zich als coach, systeem- en procesbegeleider eveneens inzette voor de organisatie van events en het officemanagement. Bijkomend heeft zij als co-creator en bestuurslid ervaring met het vormgeven en bestendigen van vernieuwende projecten, zoals ‘Bemiddeling tijdens de laatste levensfase en in levenseindesituaties’ i.s.m. ConnFinity vzw en ‘Adventure Therapy’, Outdoor Education voor jongeren en jongvolwassenen i.s.m. Nature vzw.

Op het vlak van persoonlijke ontwikkeling verdiepte Ilse zich in NLP (trainer), bemiddeling, verscheidene coachvormen (zoals o.a. Systemisch, Personal & Life Coaching, Transpersoonlijke & Transformational Presence Leadership Coaching), Growing Organisational & Inspiring Leadership, Boeddhisme & Leiderschap en Relaxatietechnieken.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Molenlei 215
2650 Edegem