Ilse Denruyter

Loopbaancoach

Voor Ilse betekent coaching … “jou op een doelgerichte manier begeleiden naar verbetering die past bij jou en jouw context”. Als ze het in één woord zou moeten samenvatten, zou ze het woord “bewustwordingsproces” gebruiken: bewust worden van je gedrag, de impact van je gedrag op anderen, maar ook de impact van je gedrag op jezelf. Ilse gaat samen met jou kijken naar wat maakt dat je dit gedrag zo belangrijk vindt.

Aan de hand van gesprekken en opdrachten krijg je een heldere kijk op je huidige (werk)situatie en ontdek je zelf mogelijke oplossingen. Samen wordt dan een persoonlijk ontwikkelingsplan opgemaakt waarin je concreet verwoordt wat je volgende stap is.

Mensen de nodige veerkracht geven zodat ze sterk in het leven staan, is haar motivatie.

Ilse studeerde handelsingenieur aan de KUleuven en is al 20 jaar actief binnen de bedrijfswereld in het vakgebied ‘Veranderingen’. Bruggen bouwen tussen mensen is altijd onderdeel geweest van haar job, ook als leidinggevende.
Sinds 2016 is ze vanuit haar eigen praktijk zich verder gaan toeleggen op NLP, gedrags-en competentiecoaching alsook waardenbewust coachen en leidinggeven (in een VUCA-wereld mindset). Naast de accreditatie als coach, heeft ze ook een accreditatie van de methode ‘Insights Discovery’ en ‘KernTalentenAnalyse’. Ze kan deze tools dan ook actief inzetten tijdens het coachen.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Houtemstraat 469
3300 Sint-Magriete-Houtem (Tienen) (Vlaams Brabant)