Hilde Van Liefferinge

Communicatieverantwoordelijke
NLP-Trainer & Loopbaancoach

Hilde werkt bij Arcturus als trainer, loopbaancoach en communicatieverantwoordelijke.

Als trainer en loopbaancoach is Hilde gepassioneerd door het begeleiden van mensen op hun pad naar een steeds vrijer leven. Innerlijke kracht, zingeving en levensvreugde staan daarin centraal. Mensen in contact brengen met zichzelf en hun diepste verlangens. Beweging creëren op de dunne grens tussen droom en realiteit en daarin steeds meer opties leren ontdekken en vertrouwen vinden. Je leven zin leren geven door wie je ten diepste bent helemaal te integreren in wat je doet.

Als trainer geeft Hilde binnen Arcturus de opleiding NLP Explorer.

Sinds 2016 geeft Hilde haar veelzijdigheid ook op een andere manier vorm binnen Arcturus, met name als communicatieverantwoordelijke. In die rol combineert ze haar beide passies: persoonlijke ontwikkeling en taal.

Tot ze zelf loopbaancoaching volgde werkte Hilde 10 jaar als academica aan de UGent. Zij behaalde in 2012 een doctoraal proefschrift in Politieke Wetenschappen en deed er ervaring op in lesgeven en persoonlijke begeleiding van studenten.
Voordien behaalde ze een Master in Vertaalkunde.

Hilde haar pad in persoonlijke ontwikkeling is ‘never-ending’. Tot nu toe verdiepte zij zich in NLP (trainer), systeemcoaching, integrale coaching, emotioneel lichaamswerk, lachyoga en mindfulness.

Hilde is ook loopbaanbegeleider. Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier

Fazantenstraat 43
9080 Lochristi