Gerlinde Cooymans

Loopbaancoach

Gerlinde coacht en traint in verschillende omgevingen met als doel balans te vinden tussen HOOFD en HART. Op basis van een eigen ontwikkeld trainingsplan (www.openhearttraining.be) weet zij mensen op een doorleefde manier aan te moedigen om te leven naar wat hun hart verlangt.

Als loopbaancoach reikt zij vanuit een heel breed perspectief verschillende handvatten en inzichten aan om mensen bewust te maken van hun eigenwaarde zodat ze (her)ontdekken hoe waardevol ze zijn. Een gezonde dosis eigenwaarde en zelfvertrouwen zijn voor haar de basis van een creatief en zinvol leven.

Als loopbaancoach maakt zij geen gebruik van analyses, cijfers en statistieken om richting te geven aan jouw leven maar geeft je vertrouwen in de gids in jezelf: je HART. 

Volg je hart en je volgt de loopbaan van je leven, is een slogan die zij zelf aan de lijve ondervindt. 

Sinds 1990 tot eind 2012 was Gerlinde zaakvoerster van een bedrijf in de hard- en softwarebranche. De bron van haar inspiratie voor het trainingsplan ‘Open Heart Training’ dat zij ontwikkelde in 2014 is te vinden in haar ervaringen die zij in deze werkomgeving heeft opgedaan in combinatie met de vele opleidingen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling die zij heeft voltooid.

De opleidingen die bijdragen aan haar vaardigheden als trainer en coach zijn : NLP, Neuro-emotionele integratie (NEI) en EE (Emotioneel Evenwicht) van dr. Roy Martina, Enneagram, Mindfulness, Spiegelogie (Willem De Ridder), Reconnection (Dr. Eric Pearl), Course in Miracles, Reiki, Coaching (Root TCS), MIR (Mental Intuïtiv Reset).

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Hoge Kaart 173
2930 Brasschaat