Frank Geertsen

Loopbaancoach

Frank is actief als (loopbaan)coach, inspirator en facilitator en helpt mensen en bedrijven om hun ware potentieel naar de realiteit te brengen.

Hij is gepassioneerd door het stimuleren van het levensbloed bij individuen en bedrijven.
Helderheid en zuurstof brengen door het wegnemen van ruis en complexiteit. Jezelf terug in jouw kracht zetten. De noodzakelijke verbinding en heelheid brengen tussen hoofd, hart en ziel, ratio en intuïtie. Het creëren van richting, passie en goesting vanuit een doorleefde toekomstvisie, jouw purpose, jouw droom. Het materialiseren en concreet maken van jouw droom naar zinvolle tastbare acties en resultaten. Gaan voor lifelines, geen deadlines.

Frank is van opleiding MBA, Master Economische Wetenschappen en Bachelor Toegepaste Informatica. Hij behaalde certificaten in NLP Practitioner en NLP Master Practitioner en heeft een ruime ervaring als gecertificeerd systemisch opsteller en inspirerend coach.
Verder verdiepte hij zich in onder meer: scenario denken, Theory U, waarderend onderzoek, innovatief en creatief faciliteren, Large Scale Interventions, Spiral Dynamics, TEAL, creativiteit, spiritualiteit, …

Frank is oprichter en bezieler van Architects of Dreams – faciliteren van transformatie-, cultuur- en strategietrajecten bij KMO’s en internationale bedrijven.
In het verleden was Frank onder meer actief als medeoprichter en managing partner van een succesvol ICT bedrijf.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Ericalaan 64
2920 Kalmthout