Bart Provost

TLC Trainer & Loopbaancoach

Bart Provost is trainer en loopbaancoach bij Arcturus.

In zijn begeleiding van groepen en individuen als trainer-coach zie je bij Bart één constante: zijn passie om mensen te helpen bewuster aan het roer te gaan staan van hun eigen leven en werk. Zelf meer vrijheid te ervaren in alles wat zij doen, congruent met wat zij zelf in het leven of hun werk écht willen.

Als trainer verzorgt hij bij Arcturus mee de opleiding Transformative Life Coaching, naast zijn eigen trainingspraktijk (www.BrainTrain.be).

Als loopbaancoach gaat hij samen met de cliënt op zoek naar wat zijn of haar talent is, zijn of haar passie. Niet zomaar aanpassen aan wat de werkgever verlangt, maar kiezen voor een job vanuit een dieper weten, vanuit datgene wat de cliënt echt drijft. Omdat dat de enige sleutel is tot duurzaam persoonlijk geluk.

Bart (°1968) heeft, na opleidingen in psychologie en marketing, meer dan 12 jaar in het marketing-domein gewerkt. Hij verwierf als Marketing Manager ervaring in B2B en B2C en werkte als hiërarchisch & functioneel leidinggevende met teams tot 20 mensen.

Hij kan terugvallen op een brede basis van NLP, Transpersonal Coaching & Counseling, Provocatieve Coaching, Situational Leadership, Rationele EffectiviteitsTraining, Transactionele Analyse en MBTI®.

Bart is ook loopbaanbegeleider. Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Mechelse steenweg 334

2500  Lier