Ariane Verrijken

Loopbaancoach

Na een carrière als binnenhuisarchitecte en vastgoedmakelaar, specialiseerde Ariane Verrijken zich gaandeweg in leiderschap, teambuilding en sales. Sinds 2006 werkt ze als personal coach coach in België en in het buitenland (via Skype). Sinds 2014 is ze gecertificeerd NLP trainer en loopbaanbegeleider bij Arcturus. Daarnaast is ze ook executive coach en geeft ze eigen trainingen in leiderschap.

Haar streven is mensen dichter bij zichzelf te brengen en vanuit hun eigen kracht beter in het leven staan op zowel persoonlijk, relationeel als professioneel gebied. Veel aandacht wordt besteed aan kennis gecombineerd met ervaringen die de coachee bewegen om zelf het stuur van zijn/haar eigen leven in handen te nemen. Haar aanpak is direct, om mensen over hun beperkingen heen te helpen, maar steeds binnen een veilig kader waarin groei mogelijk wordt. Ariane wordt gewaardeerd voor haar kracht, openheid, doelgerichtheid en authenticiteit. Echte communicatie vanuit het hart waar een nieuwe keuze steeds weer kan ontstaan.

Ariane bouwde haar expertise op in tal van domeinen: o.a. als Tony Robbins senior leader, Robbins and Madanas gecertifieerd coach, ICA coach, Transpersoonlijke Coach en Counseler, One Method coach, Enwaken coach, New Code NLP en trauma coach. Verder verdiepte ze zich in de Sedona Methode, EFT, Mindfulness, Hearthmath, Byron Katie en Geweldloze Communicatie.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Moretuslei 10
2930 Brasschaat