Annelies De Roover

Loopbaancoach

Als enthousiaste loopbaancoach leidt Annelies professionals naar het herontdekken van hun eigen kracht en hun mogelijkheden.

Daarnaast begeleidt ze vrouwen naar meer harmonie, balans en veerkracht in hun leven. Annelies verdiept zich in de rol(len) van de hedendaagse vrouw en de impact hiervan op hun leven. Van daaruit ontwikkelde ze een NLP-gebaseerde training in stressbeheersing en burn-out preventie.

Annelies studeerde Publiek Management en Business Proces Management. De afgelopen 20 jaar stroomlijnde ze de dienstverlening van tal van afdelingen en begeleidde ze meer dan duizend medewerkers doorheen grote verandering. Gesteund door haar ruime ervaring in het begeleiden van medewerkers die gedwongen of vrijwillig op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging binnen of buiten de organisatie, is ze ervan overtuigd dat de juiste man of vrouw op de juiste plaats vleugels krijgt. Als expert Geweldloze Communicatie weet ze dat communicatie en focus de basis zijn om een harmonieus leven in balans te creëren, ook op professioneel vlak.

Als gecertificeerd Master Practitioner NLP en Transpersoonlijke Coach & Counselor creëert Annelies tijdens haar coachingsessies het juiste kader waarbinnen iedereen de ruimte vindt om te groeien en kracht te ontwikkelen om werkelijk de volgende stap in zijn (levens)loopbaan te zetten.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Ertbrandstraat 181
2950 Kapellen

Praaglaan 30
2610 Wilrijk