Ann Denert

Loopbaancoach

Ann Denert werkt als coach, trainer en bedrijfsconsultant. Ze brengt mensen terug bij hun essentie waar talenten kunnen aangeboord worden en een loopbaan in functie kan staan van hun eigen ontwikkeling, visie en missie in het leven. Bezieling in jouw job als werknemer of ondernemer is voor haar de basis voor een succesvolle, duurzame en gelukkige loopbaan. Ze maakt jou bewust van hetgeen misschien (te lang) verborgen zat, om van daaruit de juiste keuzes te maken naar een zinvol en bewust leven.

Ann is gecertificeerd Master practitioner NLP en Transpersoonlijke Coach & Counselor, outplacement consultant, freelance recruiter, trainer in communicatie- en salesvaardigheden en ze geeft sollicitatietraining.

Als Bachelor in de Marketing & Bedrijfscommunicatie startte zij haar carrière in het bedrijfsleven. Gedurende meer dan 14 jaar deed ze kennis en ervaring op binnen verschillende internationale sales management en executive consultancy functies in de IT en consultancy sector. In combinatie met inzichten vanuit NLP en communicatie ontwikkelde ze een unieke visie op vlak van sales, leidinggeven en bezield ondernemerschap. In 2012 richtte ze haar eigen bedrijf op.

Op het vlak van persoonlijke ontwikkeling verdiepte zij zich in leiderschap- en spirituele ontwikkeling, ayurvedische numerologie, (NLP) trainer, the One Method, hypnose, yoga en meditatie.

Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Vaartkaai 52 bus F
2170 Merksem

Heiken 5
2920 Kalmthout