Anja Moortgat

TLC-Trainer & Loopbaancoach

Anja Moortgat is een internationaal leiderschapstrainer en executive coach met meer dan 15 jaar ervaring. Anja verstaat de kunst om iemand te kunnen lezen en ziet de onzichtbare connecties die mensen verbinden met zichzelf en met anderen. Ze helpt je met diepgaande interventies en maakt deze behapbaar door praktische handvatten te bieden.

In haar praktijk mixt Anja eeuwenoude wijsheden met de nieuwste wetenschappelijke inzichten om jouw vitaliteit te activeren. Zo initieert ze beweging zodat mensen trouw blijven aan zichzelf, hun hart volgen en daarmee hun doelen bereiken. Soms betekent dit dat je even tegen de stroom in moet, om uiteindelijk te leven vanuit een connectie met body, mind, heart en soul.

Anja is de creatieve bezieling achter ‘Vitaal leiderschap’. Ze ontwikkelde transformerende leiderschapsprogramma’s die ze inzet om managers en directieteams te vitaliseren in een wereld die steeds sneller verandert. En om teams, leiders en vrouwelijke executives te doen groeien van moe, overwerkt en tekort schieten naar innerlijke rust, grip en verbeterde relaties.

“Als mens groei je door jouw persoonlijk leiderschap. Door de lead te nemen over je eigen leven, de lichtjes in je ogen weer zien.” Anja is een warme, hartelijke en competente professional die je hier graag in ondersteunt.

Anja is ook loopbaanbegeleider. Meer info over de loopbaanbegeleiding vind je hier.

Lierse Steenweg 105
2560 Kessel

Geerhoek 23
2830 Blaasveld